Tatt imot av prinsessen på første skoledag

En tydelig spent prins Sverre Magnus begynte på skolen torsdag. Se video!

TATT IMOT AV SØSTEREN: Prins Sverre Magnus traff i hvert fall en han kjente på sin første skoledag på Jansløkka skole, søsteren Ingrid Alexandra. Foto: Scanpix
TATT IMOT AV SØSTEREN: Prins Sverre Magnus traff i hvert fall en han kjente på sin første skoledag på Jansløkka skole, søsteren Ingrid Alexandra. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se prinsen på sin første skoledag nederst i saken!
ASKER (SEHER.NO): Prins Sverre Magnus (5) ble fulgt av farmor Sonja og sine foreldre, Kronprinsesse Mette-Marit og Kronprins Håkon, på sin aller første skoledag torsdag.

I likhet med sine eldre søsken prinsesse Ingrid Alexandra (7) og Maris Borg Høiby (14), begynner prinsen på Jansløkka skole i Asker - bare et steinkast unna kronprinsfamilens hjem Skaugum.

Sverre Magnus fyller ikke seks år før 3. desember, og er dermed en av de yngste elevene i sin klasse.

Prinsesse Ingrid Alexandra begynte torsdag i 2. klasse på Jansløkka skole, og de kongelige søsknene vil dermed kunne leke med hverandre i skolegården.

Prinsessen sto også klar sammen med skolens rektor for å ta imot sin lillebror da han kom på sin første skoledag.

Prinsen begynner i klasse 1 blå.

Det er en begivenhetsrik tid for Norges kronprinsfamilie. I morgen fyller kronprinsesse Mette-Marit 38 år, og om en uke feirer kronprinsparet sin 10-års bryllupsdag. Ekteparets jubileum markeres med en gudstjeneste i Oslo Domkirke, der flere av Europas kongelige vil være tilstede.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jeg har sterke damer rundt meg

Se prinsen på sin første skoledag her:


[obj:media:9870]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer