<strong>STØRSTE GAVEN:</strong> Skuespiller Kåre Conradi og pop-kjæresten Lene Marlin  utmerket seg ved å ha med kveldens største gave til festen. Etterpå sang Lene en egenkomponert sang til bursdagsbarnet. Foto: Stella Pictures
STØRSTE GAVEN: Skuespiller Kåre Conradi og pop-kjæresten Lene Marlin utmerket seg ved å ha med kveldens største gave til festen. Etterpå sang Lene en egenkomponert sang til bursdagsbarnet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tårene trillet under Märtha-festen

Lene Marlin sang egenskrevet sang til prinsessen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag kveld var det duket for stor fest på slottet, da Prinsesse Märtha Louise feiret sin 40-årsdag. Skuespiller Kåre Conradi (39) var Ari Behns forlover da han giftet seg med prinsessen. Han kom sammen med pop-kjæresten Lene Marlin (31) og utmerket seg ved å ha med kveldens største gave. Paret hadde med seg en stor rosa pakke, men ville ikke røpe innholdet.

- Det er mye oppi den, var alt Conradi ville avsløre til Seher.no på vei inn på slottet.

Nå er det imidlertid kjent at noe av det som var i den store rosa gaven, var en egenkomponert sang fra Lene Marlin til prinsessen, som hun fremførte selv.

Ifølge VG skal tårene ha vært mange og applausen vært høy da 31-åringen gikk av scenen.

- Det jeg kan si er at hun ble spurt om å opptre og hun hadde tenkt å gjøre en «gammel» låt, men ble inspirert til å skrive en mer personlig en. Og jeg har hørt at det gikk veldig fint, sier hennes manager Jan Erik Haglund til VG.

Blant de andre som var på scenen under feiringen var Madcon, som stilte i joggebukse på slottet og stjal med seg krystallglass.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hører det blir trøkk her
[obj:media:10104]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer