Leah Isadora Behn:

Tar nytt steg i karrieren

- Nå gleder jeg meg til en ny og organisert start, sier Leah Isadora Behn.

INFLUENSER: Leah Isadora Behn har allerede slått seg stort opp som influenser. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
INFLUENSER: Leah Isadora Behn har allerede slått seg stort opp som influenser. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har prinsesse Märtha Louises (50) mellomste datter Leah Isadora Behn (16) virkelig gjort seg bemerket i sosiale medier.

16-åringen har allerede vist at hun har et enormt talent innenfor sminke, og følgerskaren hennes vokser stadig. Onsdag avslører hun også overfor VG at hun nå tar et nytt steg i karrerien, og har signert med influenser-managementet Kontent.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer

- Jeg fikk med en gang en veldig bra følelse da jeg møtte Kontent og kunne ikke tenkt meg noen bedre å samarbeide med. Nå gleder jeg meg til en ny og organisert start, sier Behn til avisen.

Samtidig føler hun ikke at det gjør noen forskjell om hun er tilknyttet et byrå eller ikke.

- (...) For jeg gjør det jeg elsker uansett. Men jeg håper bare det blir enda morsommere og enda mer gøy å satse på det jeg elsker, fortsetter hun.

Vant pris

Under årets Vixen Awards vant hun kategorien «Årets influencer: Beauty». I takketalen da hun mottok prisen, understreket hun foreldrenes betydning på veien.

- Jeg må også takke mamma og pappa for at de alltid – uansett når og uansett hva – har støttet meg og sagt at jeg kommer til å klare hva som helst, sa hun engasjert.

VIXEN: Leah Isadora Behn vant prisen for Årets influencer: Beauty og takket blant annet faren Ari Behn i sin takketale. Vis mer

Mamma Märtha var med Leah på prisutdelingen, og lykkefølelsen lot hun boble over på Instagram.

- Herregud jeg er så stolt! Tenk Vixens Årets Influencer i kategori Beauty, my one and only Leah! Er så stolt av deg jenta mi! Fra du var to år visste vi at du ville bli noe innen sminke eller fashion. Du har så dedikasjon for hva du gjør og er en stor inspirasjon for oss andre der vi i hytt og vær er med på en ny YouTube-vide eller TikTok. Elsker deg jenta mi. GRATULEEEEERER! skrev hun til bildene hun la ut på Instagram.

LES OGSÅ: Dronning Sonjas eksklusive veskesamling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer