<strong>VENDER HJEM:</strong> Hertuginne Meghan og prins Harry tar med sønnen, Archie, hjem til Storbritannia i sommer for å besøke dronningen. Foto: NTB scanpix
VENDER HJEM: Hertuginne Meghan og prins Harry tar med sønnen, Archie, hjem til Storbritannia i sommer for å besøke dronningen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Tar med Archie til England

Hertugparet returnerer til England i sommer.

Publisert

Forrige uke markerte prins Harry (35) og hertuginne Meghans (38) siste offisielle oppdrag, før de trekker seg tilbake som fremtredende medlemmer av den britiske kongefamilien.

Dette var også Meghans første gang tilbake i Storbritannia og kongelige kretser siden sjokknyheten ble kunngjort i begynnelsen av januar. I mellomtiden har den lille familien oppholdt seg i Canada.

Parets sønn, Archie (10 md.), ble værende i Nord-Amerika da hertugparet nylig besøkte England. Dermed har ikke han vært på britisk jord på flere måneder - men nå skal han visstnok returnere.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Sommerferie

Archies fravær forrige uke skal ha vært av sikkerhetsmessige årsaker. Hertugparet skal nemlig ha vært redde for å ta ham med seg på grunn av den svært kritiske situasjonen verden befinner seg i som følge av corona-pandemien, ifølge People Magazine.

En som skal ha blitt spesielt lei seg for å ikke få se familiens nyeste tilskudd var dronning Elizabeth (93), som nå skal ha besluttet å invitere familien på sommerferie.

<strong>RETURNERER?:</strong> Lille Archie er ventet å bli med prins Harry og hertuginne Meghan til Storbritannia i sommer. Foto: NTB scanpix
RETURNERER?: Lille Archie er ventet å bli med prins Harry og hertuginne Meghan til Storbritannia i sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge en artikkel i Sunday Times, gjengitt av Page Six, skal den britiske monarken ha invitert Harry, Meghan og lille Archie til slottet Balmoral i Skottland. Slottet har opp gjennom årene blitt et populært feriehus for den britiske kongefamilien, og senest i fjor ble hertugparet invitert - men de avslo.

I år skal de derimot ha godtatt invitasjonen, og er dermed ventet å entre Storbritannia igjen til sommeren, hvis omstendighetene tillater det.

Det er altså duket for kongelig familiegjenforening for lille Archie, som nok også vil få tilbringe tid med bestefar prins Charles (71), da han pleier å oppholde seg ved herregården Birkhall, ikke langt unna Balmoral.

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte til de fremmøtte da de viste seg offentlig for første gang på flere uker. Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

- Ingen samhandling

Ifølge Page Six skriver Sunday Times at det derimot er usikkert om prins William (37) og hertuginne Kate (38) kommer til å være til stede ved sommerresidensen. Under Meghan og Harrys besøk i Storbritannia forrige uke var det mye som tydet på at stemningen mellom hertugparene ikke er på topp.

UsWeekly snakket nemlig med en kroppsspråksekspert som hadde fulgt nøye med på hertugparene under gudstjenesten i Westminster Abbey på Commonwealth Day. Der virket det som om det var kjølig stemning.

Blanca Cobb, som eksperten heter, trakk blant annet frem mangelen på samhandling mellom blant andre William og Meghan.

- Meghan snudde faktisk på hodet for å se i Williams retning, men så rettet hun blikket tilbake mot personen hun snakket med, og det var det. Det var ingen samhandling, sa Cobb til nettstedet, og la til:

- Meghan og William holdt avstand til hverandre, kanskje fordi de føler på en form for distanse.

<strong>SATT SAMMEN:</strong> De to hertugparene var plassert like ved hverandre i kirken, men så ut til å ha svært begrenset samhandling. Foto: NTB scanpix
SATT SAMMEN: De to hertugparene var plassert like ved hverandre i kirken, men så ut til å ha svært begrenset samhandling. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da hertugparene skulle ta plassene sine i kirken, kom Meghan med en diskret gest - et lite vink og et lite smil - som signaliserte at hun anerkjente William og Kates tilstedeværelse. De to skal derimot ikke ha kommet med lignende signaler.

- Hun brydde seg ikke engang med å snu på hodet for å anerkjenne hertugen og hertuginnen av Sussex, sa Cobb om hertuginne Kate, og la til at oppførselen mellom hertugparene gir et inntrykk av at noe er galt.

Snakket ut om forholdet

Selv har prins Harry flere ganger påpekt at han og William har en sterk kjærlighet for hverandre som brødre, men han har heller ikke lagt skjul på at de har sklidd fra hverandre.

Det fortalte han i dokumentaren «Harry & Meghan: An African Journey» i høst.

- Uunngåelige ting skjer. Men vi er brødre, vi vil alltid være brødre, sier prins Harry i dokumentaren.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre fortalte prinsen at brødrene rett og slett er på ulike stadier i livene sine, og at dette har påvirket forholdet.

- Jeg vil alltid være der for ham, og så vidt jeg vet vil han alltid være der for meg. Vi ser ikke hverandre like ofte som vi pleide lenger, fordi vi er så travle. Men jeg er veldig glad i ham, fortalte han.

STOLT PAPPA: Hertuginne Meghan og prins Harry viste frem sønnen Archie på offisiell reise til Cape Town. Video: Instagram/@sussexroyal / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Sammen står vi i dette

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer