MODERNE FAR: Prins William er stasjonert ved RAF i Angsley. Et helikopter skal frakte William til sykehuset når fødselen begynner. Foto: All Over Press
MODERNE FAR: Prins William er stasjonert ved RAF i Angsley. Et helikopter skal frakte William til sykehuset når fødselen begynner. Foto: All Over PressVis mer

Tar helikopter til fødestuen

Prins William vil gjøre alt for å se sitt første barn komme til verden.

SEOGHØR.NO: Prins William blir snart far for første gang, og den britiske tronarvingen vil ikke gå glipp av fødselen til sin førstefødte.

Prinsen oppholder seg for tiden i Angsley, hvor han tjenestegjør ved RAF. Som en ekstra sikkerhet har dronning Elizabeth nå rekvirert et eget helikopter for William, slik at han kan fly direkte til St. Marys Hospital i London, når Kates fødsel setter i gang.

Flyet er statsjonert like nord for London, og en pilot er hele tiden i beredskap. Helikopteret vil bruke fire timer på å hente og avlevere William på fødestuen.

En kilde avslører ovenfor den britiske avisen The Mirror at William ønsker å benytte fly fremfor å risikere å bli stående fast i trafikken.

- Han har lovet Kate å være ved hennes side. Dette viser at han er seriøs og ønsker å være en moderne far, sier en kilde til avisen.

Prins William ble i likhet med sin bror prins Harry selv født på St. Marys hospital.

LES OGSÅ: Bestialske ferdigheter