Prinsesse Märtha Louise:

Tar grep: - Det er scam

Advarer følgerne.

SVINDEL: Prinsesse Märtha Louise advarer mot Instagram-svindel.Foto: Stian Lysberg Solum/NTB
SVINDEL: Prinsesse Märtha Louise advarer mot Instagram-svindel.Foto: Stian Lysberg Solum/NTB Vis mer
Publisert

Det finnes en rekke eksempler på kjendiser som ser seg nødt til å advare følgerne sine mot svindel og falske profiler på Instagram.

Nå er også prinsesse Märtha Louise (51) rammet.

Tar grep

På Instagram Story har prinsessen delt flere skjermdumper av en profil som har tatt kontakt med andre på vegne av henne.

«Hvis du får en melding fra denne fyren så er det spam», forklarer 51-åringen.

13. september ble det klart at prinsesse Märtha Louise og Durek Verret skal gifte seg i 2024. Men hvem blir Dureks forlover? Video: Caroline Vagle/Se og Hør Vis mer

«Dette er ikke min manager!!».

I en av skjermdumpene kan man se at den ukjente personen, som utgir seg for å være Märthas «online manager Micheal», tar kontakt med profiler på Instagram for å invitere til en chat med prinsessen.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Märtha Louises (virkelige) manager, Carina Scheele Carlsen, at det blir tatt grep mot den falske manageren «Micheal».

- Det er faktisk scam og det forsøker vi komme til livs.

Politianmeldte

Märtha Louise er derimot ikke den eneste som har opplevd å få en ny, ukjent manager på Instagram. Tidligere har Bjørn Eidsvåg (69) gått hardt ut mot profiler som utgir seg for å være hans personlige assistent.

«Det florerer av både falske kontoer og personlige assistenter om dagen. Vær obs!», advarte artisten på Instagram Story.

JAGET: Prinsesse Märtha Louise og Tinashe Williamson måtte «lande» etter TV-innspillingen. Video: Rød Løper Vis mer

I 2020 politianmeldte Eidsvåg profiler som utga seg for å være ham på Instagram, og som sendte det han beskrev som «slibrige meldinger» til fans. Det meldte Dagbladet den gang.

LES OGSÅ: Bar smykke til over ti millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer