Grevinne Alexandra:

Tar forholdet videre

Grevinne Alexandra og kjæresen bekreftet forholdet for kort tid siden. Nå tar de et nytt steg sammen.

NY KJÆRESTE: Kjæresten til grevinne Alexandra røper fremtidsplaner. Her er grevinnen med sønnene i 2017. Foto: Ronbog Lars/Action Press/REX/NTB
NY KJÆRESTE: Kjæresten til grevinne Alexandra røper fremtidsplaner. Her er grevinnen med sønnene i 2017. Foto: Ronbog Lars/Action Press/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at grevinne Alexandras (56) nye forhold med Nicolai Peitersen (51) har fått enorm oppmerksomhet den siste tiden - spesielt ettersom sistnevnte fremdeles er gift med ekskona.

Han har selv forklart hvorfor tidligere, og nå viser det seg at det i hvert fall ikke setter en stopper for lykken mellom ham og grevinnen.

Danske Se og Hør kan nemlig avslørte at turtelduene skal flytte sammen når Nicolai har kommet seg på plass hjemme i Danmark - etter å ha bodd i Kina i lengre tid.

- Det er fremdeles på et tidlig stadie, men vi jobber med det, sier han til bladet, og forklarer at han flytter fra Kina innen kort tid.

Gift med eksen

Nicolai Peitersen har oppholdt seg i Kina i en årrekke, hvor han har stiftet virksomheten Wikifactory. Dette er også en av grunnene til at han og ekskona ikke har offisielt blitt skilt ennå - nemlig på grunn av kinesiske visumregler.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

- Jeg vil gjerne avlive hvert rykte om at det skal være en skandale eller noe drama. Jeg har vært separert fra min ekskone i tre år, og det er laget en formell avtale mellom oss om våres separasjon, sa han nylig, og fortsatte:

- Vi har vært i Kina på min arbeidstillatelse og hun ville rett og slett ha blitt kastet ut om vi hadde skilt oss tidligere. Først på slutten av fjoråret fikk hun sitt eget visum, og hun ønsker å bli boende med våre barn som går på skole der.

Det er altså overhodet ikke snakk om noe trekantdrama, derimot skal Peitersen og ekskona ha samarbeidet. Nicolai, som altså etterhvert vender snuten mot Danmark igjen, forteller overfor Se og Hør at han også har møtt Alexandras to sønner, som hun har med eksmannen prins Joachim.

Nicolai forteller også til ukebladet hva han falt for ved Alexandra.

- Hennes intelligens og sterke, skarpe og humoristiske vesen som gjør at vi har en god og stimulerende kjemi mellom oss, sier han.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Bekreftet forholdet

Da det nylig ble kjent at grevinne Alexandra, som trolig er best kjent for de fleste som ekskona til prins Joachim (52), hadde funnet lykken på ny, ble forholdet bekreftet av hennes presserådgiver Helle Von Wildenrath Løvgreen.

- Det er korrekt at Grevinne Alexandra og Nicolai Peitersen har sett hverandre gjennom en lengre tid, men grevinnen har ingen ytterligere kommentarer til forholdet, sa hun til danske BT.

Det nye paret skal ifølge BT ha tilbrakt tid sammen denne våren mens Nicolai har vært i Danmark. Grevinnen har kjent Peitersens bror Alexander Peitersen i mange år, men skal ha truffet sin utkårede nylig.

LES OGSÅ: Prinsesse Isabella stjal oppmerksomheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer