NYE VANER: Ari Behn har dempet festlivet og prøvd seg som blant annet designer, etter at han ble trebarnsfar. Men i et intervju med bladet Massiv avslører han at han hver dag tar sin første gin-drink klokken halv to. Foto: SCANPIX
NYE VANER: Ari Behn har dempet festlivet og prøvd seg som blant annet designer, etter at han ble trebarnsfar. Men i et intervju med bladet Massiv avslører han at han hver dag tar sin første gin-drink klokken halv to. Foto: SCANPIXVis mer

- Tar dagens første drink halv to

Ari Behn har fått nye arbeidsvaner.

SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louises ektemann Ari Behn (36) har roet ned på sitt party-liv etter at han ble gift og trebarnsfar.

Men i et intervju med gratismagasinet Massiv avslører forfatteren at hans arbeidsdag likevel ikke er helt som alle andres.

Morgenfuglen Behn hevder at han stadig oftere jobber hardt frem til lunsj, slik at han kan ta dagens første drink halv to.

- Det hender stadig oftere, dessverre. Det er en stygg uvane jeg har lagt meg til.
- Jeg skriver best om morgenen, det har jeg alltid gjort. Etter at jeg fikk barn har jeg måttet gjøre et avbrekk mellom 07 og 09 på morgenen, men det går greit. Jeg arbeider bare hardere fram til lunsj og jeg kan ta dagens første drink rundt klokka halv to, sier Behn, som legger til at favorittdrinken er gin og juice.

Behn - som tidligere i år ga ut boken "Vivian Seving etc." - hevder at han ikke lider av noen 40-års krise, men mange små kriser.

- Jeg har små kriser hver eneste dag. Før eller siden tar det livet av meg. Jeg kan gå i taket for den minste bagatell, har et nervøst sammenbrudd minst en gang om dagen, sier han til Massiv.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: DNA-test avslørte Aris bestefar