Prins Joachim:

- Takknemlig for å være i live

Prins Joachim snakker for første gang om hvordan blodproppen har påvirket livet hans.

FIKK BLODPROPP: Prins Joachim ble i sommer behandlet for blodpropp i hjernen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
FIKK BLODPROPP: Prins Joachim ble i sommer behandlet for blodpropp i hjernen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av august ble prins Joachim (51) utskrevet fra sykehuset etter å ha vært innlagt for blodpropp i hjernen. Nå, tre måneder senere, snakker han ut i sitt første intervju etter ulykken.

Det gjør han i et intervju med DR, hvor han går nærmere inn hvordan blodproppen har påvirket livet hans.

Snakker ut

Overfor radiokanalen meddeler 51-åringen først og fremst at formen er fin, men han legger imidlertid ikke skjul på at opplevelsen er fortsatt noe han bearbeider.

- Det er jo ikke bare meg og min fysiske form som ble rammet. Min kone, barna mine og den aller nærmeste familien min - vi har alle blitt berørt av det. Jeg ble rammet fysisk, men de var i første etasje. Derfor er familien også en del av denne helbredelsen, og vi takker vår skaper for hver eneste dag, sier han.

På spørsmål om blodproppen har fått ham til å prioritere annerledes, svarer han at familien nyter hvert lille øyeblikk de får sammen.

- Vi er sammen her i vårt lille liv i Paris, som på toppen av det hele med coronaviruset har blitt enda mindre fysisk, og vi liker å kunne være sammen. Vi nyter hvert øyeblikk vi har sammen. Og det er helt ned til den minste detalj som å hjelpe barna med lekser, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer