Takket nei til prins Williams godbit

Hertuginne Kate lot seg ikke friste av ektemannens forsøk på matlaging i India.

VILLE IKKE SMAKE: Kate sa høflig nei til å smake på ektemannens hjemmelagde godbit i India.  Foto: NTB scanpix
VILLE IKKE SMAKE: Kate sa høflig nei til å smake på ektemannens hjemmelagde godbit i India. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (34) og prins William (33) er for tiden på plass i New Delhi i India for et offisielt kongelig besøk. 

Under besøket fikk ekteparet blant prøve seg på å lage indisk mat ved å bruke en maskin som lager pannekaker, crepes og den indiske pannekakelignende retten «dosa». 

Ifølge Daily Mail er maskinen automatisk og kan til og med startes opp via en app på mobilen. 

Prins William fikk bryne seg på matlagingen foran kona, og stelte i stand en «dosa» som han selv synes smakte ypperlig.

Kate på sin side var imidlertid ikke like interessert i å smake på den indiske retten og takket nei ved å vifte retten vekk med hånden da William spurte henne om å smake. 

Saken fortsetter under bildet.

IMPONERTE: Kate og William var tydelig svært imponerte over den automatiske maskinen som lager pannekaker og crepes.  Foto: Pa Photos
IMPONERTE: Kate og William var tydelig svært imponerte over den automatiske maskinen som lager pannekaker og crepes. Foto: Pa Photos Vis mer

Kjole til 20.000 kroner

Det er kanskje ikke rart at elegante Kate takket nei til den hjemmelagde matbiten, ettersom hun var ikledd en svindyr kjole for anledningen.

Den hvite kjolen var fra designer Emilia Wickstead og ifølge Daily Mail har kjolen en prislapp på svimlende 20.000 norske kroner.

I tillegg hadde hun lysrosa pumps fra Rupert Sanderson og en liten veske fra Mulberry. 

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLTE: Kate hadde på seg en lekker kremhvit kjole fra cream Emilia Wickstead.  Foto: Pa Photos
STRÅLTE: Kate hadde på seg en lekker kremhvit kjole fra cream Emilia Wickstead. Foto: Pa Photos Vis mer

Under India-besøket fikk Kate også et uheldig møte med vinden da ekteparet besøkte et minnesmerke for personer som har mistet livene sine i krig.

Den sterke vinden ga nemlig Kate et ekte Marilyn Monroe-øyeblikk da hun måtte holde på kjolen for at den ikke skulle blåse opp. 

PASSET PÅ: Kate måtte stadig ta tak i kjolen for at den ikke skulle blåse opp under det rørende besøket på det nasjonale minnesmerket.  Foto: Pa Photos
PASSET PÅ: Kate måtte stadig ta tak i kjolen for at den ikke skulle blåse opp under det rørende besøket på det nasjonale minnesmerket. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Kongen rørt av Madeleines «Skavlan»-intervju