STÅR SAMMEN: Prinsesse Madeleine jobber for organisasjonen "Childhood", som hennes mor startet for 14 år siden. Her er de to sammen på jobb for hjertesaken sin! Foto: All Over Press
STÅR SAMMEN: Prinsesse Madeleine jobber for organisasjonen "Childhood", som hennes mor startet for 14 år siden. Her er de to sammen på jobb for hjertesaken sin! Foto: All Over PressVis mer

Takket moren med personlig video

Prinsesse Madeleine snakket fra hjertet til dronning Silvia. Se video!

Se Maddes video nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Etter en sommer fylt med bryllup, bryllupsreise og familietid i Sverige, er prinsesse Madeleine tilbake på jobb i New York.

Prinsessen jobber som kjent for veldedighetsorganisasjonen World Childhood Foundation. En organisasjon dronning Silvia stiftet i 1999 for å hjelpe vanskeligstilte barn verden over.

Nå er prinsessen også ansiktet utad i Childhoods nye kampanje "Thank You", hvor hun oppfordrer alle til å velge en låt og skrive en personlig hilsen til en person som har betydd mye for deg i barndommen.

Se Maddes video nederst i artikkelen!

Selv takker prinsessen sin mamma Silvia med sangen "Walking on a dream"-  og denne personlige meldingen: - Takk for alle gangene du har stoppet opp og lyttet.

Madeleine snakker også om Silvias drøm om å la alle barn vokse opp i trygge omgivelser. En drøm hun selv jobber iherdig for i dag. Se og hør prinsesse Madeleine snakke om sin og sin mors store hjertesak i videoen under!