STOLTE FORELDRE: Det er stor babyjubel i Monaco etter at fyrsteparet Albert og Charlene har fått tvillinger.
STOLTE FORELDRE: Det er stor babyjubel i Monaco etter at fyrsteparet Albert og Charlene har fått tvillinger.Vis mer

- Takk Gud for denne velsignelsen

Dagen etter at fyrst Albert ble far snakker han for første gang om tvillingfødselen.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var lykken komplett i fyrstepalasset i Monaco. Da kom nemlig de etterlengtede barna til fyrst Albert (56) og fyrstinne Charlene (36) til verden.

I oktober ble det kjent at paret ventet tvillinger, og den lille jenta og gutten som ble født har fått navnene Gabriella Thérèse Marie og Jacques Honoré Rainier.

Selv om datteren kom til verden først, så er det sønnen som stiller først i arverekkefølgen og blir tronarving.

Torsdag postet den nybakte faren en video på fyrstepalassets offisielle Facebook-side hvor han for første gang uttrykte sin glede over å ha blitt far.

- Mine kjære medborgere og innbyggere i fyrstedømmet! Det er med stor glede jeg kan meddele at fyrstinnen Charlene fødte en gutt og en jente onsdag 10. desember 2014. Jacques Honoré Rainier får tittelen kronprins, mens Gabriella Thérèse Marie er prinsesse og nummer to i arverekkefølgen, forteller han, og fortsetter:

- Jeg vil dele denne lykkestunden med folket i Monaco. Disse fødslene gir oss en enda sterkere følelse av felleskap. Jeg vil også rette en genuin takknemlighet til alle i Monaco og rundt om i verden som har sendt oss lykkeønskninger. Takk Gud for denne velsignelsen, avslutter han rørt.

BRYLLUPET: Fyrst Albert giftet seg med sin Charlene i juli 2011. Siden den gang har Monacos befolking ventet på en tronarving. Foto: Stella Pictures
BRYLLUPET: Fyrst Albert giftet seg med sin Charlene i juli 2011. Siden den gang har Monacos befolking ventet på en tronarving. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg fikk beskjed om at jeg aldri kunne få barn