Syk Madde måtte droppe mammas bursdag

Da feiringen av dronning Silvia startet, glimret yngstedatteren med sitt fravær.

UTEBLE: Prinsesse Madeleine er syk, og måtte droppe mammas bursdag. Foto: Getty Images/Getty Images/All Ov
UTEBLE: Prinsesse Madeleine er syk, og måtte droppe mammas bursdag. Foto: Getty Images/Getty Images/All Ov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 23.desember fyller dronning Silvia 70 år, men allerede i dag startet den offisielle feiringen. Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill er i Sverige i den forbindelse, men glimret likevel med sitt fravær da festen startet i formiddag.

MADDE MANGLET: Den nærmeste familien var samlet da feirngen av Silvias 70-årsdag startet onsdag. Bare Madde og Chris manglet. Foto: All Over Press
MADDE MANGLET: Den nærmeste familien var samlet da feirngen av Silvias 70-årsdag startet onsdag. Bare Madde og Chris manglet. Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge Expressen er det gravide prinsessen blitt syk og sengeliggende.

- Det gikk helt enkelt ikke å gå for prinsessen i dag. Hun er så forkjølet, sier Annika Sönnerberg ved det svenske hoff til Expressen og fortsatte:

- Hun er forkjølet. Veldig, veldig forkjølet og ligger i sengen. Hun må kureres, slik at hun kan være med på resten av feiringen.

Dronnning Silvia skal i morgen hedres med en stor forestilling på Oscar teater i Stockholm - og forhåpentligvis dukker yngstedatteren og ektemannen hennes opp der.

Ifølge den svenske avisen er ikke Chris syk, men det vites ikke hvorfor han ikke ble med under dagens festligheter.

Dette er andre gang på kort tid Madeleiene avlyser. Planen var at hun skulle komme til Sverige allerede i forbindelse med Nobel, men graviditeten gjorde at hun måtte melde avbud i siste liten:

«Det er med tungt hjerte jeg ikke får deltatt på Nobel-festlighetene i år. Siden jeg venter en jente i februar, er det vanskelig for meg å delta i programmet som går over de to dagene. Men mitt hjerte vil være med dere i Stockholm».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer