Hertuginne Meghan:

- Svimlende prislapp

Sjekk hertuginne Meghans ville luksusantrekk.

Prins Harry og hertuginne Meghan får kritikk etter sitt besøk i Jamaica. Reporter: Caroline Vagle. Video: NTB, Se og Hør. Vis mer
Publisert

Denne duoen er et sjeldent syn sammen på den røde løperen om dagen, forteller Se og Hør sin kongehusekspert Caroline Vagle til KK.

Og hun har helt rett. For da hertuginne Meghan (42) dukket opp arm i arm med prins Harry (39) på premieren av «Bob Marley: One Love» i Jamaica forrige uke, var det hertuginnens første rød løper-opptreden så langt i år.

- Hun sparer ikke på kruttet når hun først viser seg, legger kongehuseksperten til.

Da Meghan vendte tilbake til den røde løperen i fjor vinter fikk hun mye oppmerksomhet for sin elegante, minimalistiske Proenza Schouler-kjole.

Nå valgte hun skjørt og topp med en sort såkalt box clutch og statement-øreringer i gull. Et forholdsvis enkelt antrekk for så vidt, men med en nokså stiv prislapp.

Skjørtet er fra en av Markles favorittdesignere, Carolina Herrera.

PÅ RØD LØPER: Da hertuginne Meghan vendte tilbake til den røde løperen i fjor fikk hun moteskryt. Foto: NTB
PÅ RØD LØPER: Da hertuginne Meghan vendte tilbake til den røde løperen i fjor fikk hun moteskryt. Foto: NTB Vis mer

Den faktiske prisen på skjørtet er foreløpig ikke kjent, men tilsvarende skjørt fra merket ligger på rundt 20-25 000 kroner.

Vesken er fra luksusmerket Jimmy Choo, og har ifølge Instagram-kontoen Royal Fashion Police en prislapp på i overkant av 10 000 norske kroner. Den har derimot Meghan brukt flere ganger tidligere.

Prins Harry og Meghan overrasket på basketkamp i Los Angeles. Video Tiktok / Rød Løper Vis mer

Øreringene skal være fra smykkemerket Jennifer Meyer, og har en prislapp på i overkant av 34 000 norske kroner.

- Prislappen på det eksklusive antrekket er svimlende, sier kongehuseksperten til KK.

- Men jeg må si jeg er litt svak for stilen hennes. Hun har litt mer «edge» enn en del andre i den kongelige når det kommer til klær og tilbehør. Samtidig vil jeg understreke at hun kunne sett like kul ut uten at det må koste skjorta, sier Vagle.

Prinsesse Kate tok med barna på veldedighet. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør, YouTube/The Prince and Princess of Wales. Vis mer

Da nettstedet UFO No More, som skriver om kongelig mote, tok for seg prislappen på et knippe kongeliges antrekk i året som har gått, havnet Meghan på en sjetteplass med 98 nye antrekk. 93 av disse er anslått til en verdi av totalt 1 103 000 kroner.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: - En nokså stiv pris