SVIGERMORS DRØM: Ifølge britiske medier skal prins Williams svigerforeldre flytte inn i Amber Hall.  Foto: Splash News/ All Over Press
SVIGERMORS DRØM: Ifølge britiske medier skal prins Williams svigerforeldre flytte inn i Amber Hall. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Svigermor flytter inn

Prins William får snart permanent besøk av hertuginne Kates foreldre.

SEOGHØR.NO: For de fleste er det greit å ha svigermor på en armlengdes avstand, men for prins William blir det andre boller i framtiden.

Svigerforeldrene Carole og Michael Middleton flytter ifølge Daily Mail inn for å hjelpe de blivende tobarnsforeldrene!

Ekteparet Middleton skal ta over husholdingen i flotte Anmer Hall, som Kate og William fikk av dronning Elizabeth til bryllupet.

Hjelper til med eiendommen

JOBBER FOR DATTEREN: Carolie og Michael Middleton skal ta være ansatt som husholdere hos datteren Kate og ektemannen. 
 Foto: Neil Warner /  Splash News/ All
JOBBER FOR DATTEREN: Carolie og Michael Middleton skal ta være ansatt som husholdere hos datteren Kate og ektemannen. Foto: Neil Warner / Splash News/ All Vis mer

Mamma Carole skal være en utmerket organisator, og er perfekt til å ta seg av den gigantiske eiendommen. Og pappa Michael skal viss nok være ansvarlig for å holde uteområdene i stand.

Hertuginnen har et svært tett forhold til sin mor, og har ved flere anledninger flyttet inn hos henne for litt hjelp etter at hun ble gravid første gang, og etter at lille George ble født.

I april venter hun nummer to, og behovet for mamma blir nok ikke mindre.

Det spørs imidlertid om Middleton-ekteparets flytteplaner faller i god jord hos prins Charles?

SPILL FOR GALLERIET? Hertuginne Kate og svigerfar Charles så ut til å være svært glade for å se hverandre igjen. Foto: Splash News/ All Over Press
SPILL FOR GALLERIET? Hertuginne Kate og svigerfar Charles så ut til å være svært glade for å se hverandre igjen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Han skal ha klaget over at sønnen William blir altfor påvirket av sin svigermor, noe som fører til at han får se lite til barnebarnet George.

Men hertuginne Kate og svigerfar prins Charles gjorde gode miner til slett spill da de møttes under en markering i forbindelse med den britiske samvelde-dagen i går.

De var omverstrømmende i møte med hverandre utenfor Westminster Abbey i London. Begge to smilte og lo, og ingenting minnet om en angivelig familiefeide.

Det er bare uker igjen til Kate skal føde - og prins Charles har tidligere ytret ønske om en liten jente denne gangen.

- Jeg er jo bestefar fra før, men ja, det blir fantastisk å få et barnebarn til. Jeg håper det blir en jente denne gangen! sa han da graviditeten ble offentliggjort.

LES OGSÅ: Nå blir det kongelig fest i Monaco

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.