SAMBOERE: Slottet bekrefter nå at Prins Carl Philip er blitt samboer med Sofia Hellqvist. Foto: Stella Pictures
SAMBOERE: Slottet bekrefter nå at Prins Carl Philip er blitt samboer med Sofia Hellqvist. Foto: Stella Pictures Vis mer

Svenskeprinsen har flyttet sammen med Sofia

Og nå venter forlovelse mellom prins Carl Philip og «Paradise Hotel»-deltageren Sofia Hellqvist.

Publisert
SEHER.NO: Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist har flyttet sammen i en leilighet på Kungliga Djurgården. Dette bekrefter det svenske slottet overfor Svensk Damtidning.

Det kan være første steget på vei mot en forlovelse mellom de to, noe også kilder bekrefter overfor bladet.

- Carl Philip og Sofia kommer til å forlove seg etter sommeren, sier en kilde til bladet.

Svensk Damtidning skriver videre at hoffet aldri ville ha bekreftet samboerskapet om det ikke var et svært seriøst forhold. Da prinsen bodde med ekskjæresten Emma Pernald, uttalte hoffet seg aldri om at de bodde sammen.

- Sofia og Lippie er så utrolig forelsket. Hun er så morosom, og mer sjarmerende jente må man lete lenge etter, sier en kilde til bladet.

Sofias fortid som realitykjendis i svenske «Paradise Hotel» og lettkleddbilder i Slitz får svenskene til å dra paralleller til valget kronprins Haakon sto overfor da han møtte Mette-Marit.

«Carl Phillip har bestemt seg en gang for alle. Han gjør en Kronprins Haakon og sier: - Det er hun eller ingen!», skriver bladet.

Dermed har det svenske kongehuset endelig fått noe å glede seg over etter ett år med skandaler, og man skal ikke se bort fra at nettopp skandalene som har rammet det svenske kongehuset har gjort det enklere for Sofia å komme inn i varmen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Prinsen i bilulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer