SKAMMER SEG: Camilla Henemark er ikke stolt over å ha innledet er forhold med kong Carl Gustaf. Foto: Stella Pictures/Scanpix
SKAMMER SEG: Camilla Henemark er ikke stolt over å ha innledet er forhold med kong Carl Gustaf. Foto: Stella Pictures/Scanpix Vis mer

Svenskekongens elskerinne skammer seg

- Jeg kommer til å bli hatet av alle som elsker Silvia...

Publisert
SEHER.NO: I fredagens utgave av Expressen står Camilla Henemark (45) frem med hele sin historie, og bekrefter at hun har vært svenskekongens elskerinne. Hun innrømmer at hun var livredd for at det skulle bli kjent.

- Jeg sa til ham mange ganger at nå er det siste gangen vi sees. Og jeg sa til ham at «jeg er den som har mest å tape på dette». Da lo han bare. Han sa «du har vell ingenting å tape?». Men jeg sa at han uansett har sitt embete, mens jeg kommer til å bli hatet av alle som elsker Silvia, som er hele Sverige, inkludert meg selv, sier Henemark til Expressen.

De to skal ha møttes for første gang under en privat middag på Fridhemsplan i Stockholm. Senere skal 46-åringen ha blitt invitert på en middag i forbindelse med en privatfest på Östermalm. Etter dette møtet startet de å møtes regelmessig, rundt en gang i måneden.

Den svenske artisten Camilla, er ikke stolt av å ha innledet et forhold til kongen.

- Jeg synes ikke at det vi gjorde er rett på noen måte. Jeg vil ikke si at jeg skammer meg, men det gjør jeg faktisk litt. Men det er jo ikke noe noen av oss skal skamme seg over, bortsett fra at det har rammet andre i etterkant. Det burde få kunne hvile og forsvinne, og det trodde jeg det hadde gjort. I dag betyr det absolutt ingenting for meg. Vi diskuterte aldri familien hans. Det var en fantasiboble. sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg og kongen var lekekamerater

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer