Svenskekongen trosser tradisjonene

Sofia og Chris ble invitert likevel.

Prins Carl Philips kjæreste, Sofia Hellqvist er invitert i barnedåpen. Det samme er Madeleines kjæreste Chris O'Neill. Foto: All Over Press
Prins Carl Philips kjæreste, Sofia Hellqvist er invitert i barnedåpen. Det samme er Madeleines kjæreste Chris O'Neill. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: All kongelig tradisjon tilsier at kjærestene til prinsesse Madeleine (29) og prins Carl Philip (33) ikke skulle dukke opp i den store barnedåpen i Sverige førstkommende tirsdag.

Nå har imidlertid kong Carl Gustaf (66) snudd på flisa, og invitert både Chris O'Neill (37) og Sofia Hellqvist (27). De har begge fått en personlig invitasjon fra kongen og dronningen.

- Daniel var aldri invitert før han forlovet seg med Victoria. Men dette er en tydelig erkjennelse på at Chris og Sofia nå er en del av familien. Jeg tror ikke at de har tvunget det fram, men heller at dette er en beskjed fra kongeparet om at de er akseptert som Madeleines og Carl Philips partnere, sier kongeekspert Roger Lundgren til Aftonbladet.

Svenskekongen er ikke den første monarken som har trosset denne tradisjonen. Da kronprins Haakon (38) og kronprinsesse Mette-Marit (38) giftet seg i 2001, var prinsesse Märthas (40) kjæreste Ari Behn (39) invitert i vielsen.

Noen måneder etterpå forlovet de seg, og et knapt år etter var de gift.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Skal bære mammas dåpskjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer