Prins Harry og Elizabeth Hurley:

Svarer på sexryktene

De gamle ryktene har fått fart på seg igjen.

UTTALER SEG: Elizabeth Hurley forteller sin side av saken. Foto: Atilano Garcia/SOPA Images/Shutterstock/NTB
UTTALER SEG: Elizabeth Hurley forteller sin side av saken. Foto: Atilano Garcia/SOPA Images/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) er nok en gang i vinden etter at Netflix ga ut en seks episoder lang dokumentarserie om dem. Med en lovnad om å avsløre den «sanne historien», har mennesker verden over benket seg foran skjermene.

I kjølvannet av dokumentarserien, og i forkant av prins Harrys bokutgivelse, har også gamle rykter fått fart på seg. I prinsens kommende bok «Spare» skal han angivelig ha skrevet om den gangen han debuterte seksuelt.

Ifølge prinsen selv mistet han jomfrudommen til en eldre kvinne, og det har gått rykter om at den kvinnen er selveste Elizabeth Hurley (57). Nå svarer hun på ryktene.

FALSKT: Flere har reagert på bildebruken i traileren til Netflixs dokumentar om prins Harry og hertuginne Meghan. Video: Netflix/Dagbladet. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Ler av det

Den britiske skuespillerinnen skal ifølge lørdagsutgaven av The Times le da hun blir konfrontert med ryktene.

- Ikke meg. Ikke skyldig. Ha!

Hun la også til at det absolutt ikke var henne prins Harry hadde sex med for første gang.

Prins Harry skal ha skrevet at hans første seksuelle opplevelse var med «en vakker eldre kvinne på landet».

Ryktene fikk ekstra fart på seg fordi Hurley bodde på landet i den angitte tidsperioden. Nå har hun altså avkreftet disse ryktene.

SPIDER-MAN-PRINS: Prins Harry får massiv ros etter sin videohilsen til veldedighetsorganisasjonen Scotty's Little Soldiers. Video: Scotty's Little Soldiers/Youtube Vis mer

Liten forelskelse

Hertuginne Meghan har tidligere skrevet bloggen The Tig, og ifølge News.com.au skal hun der ha innrømmet at hun hadde en liten «jenteforelske» i nettopp Elizabeth Hurley.

Årsaken skal ifølge nettstedet ha vært en slags beundring etter å ha sett 57-åringen på rød løper.

Meghan skal angivelig ha tatt kontakt med Hurley i forbindelse med dette, lenge før hun og Harry ble kjent med hverandre.

LES OGSÅ: Åpner seg om skuddramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer