Prins Harry:

Svarer på ryktene om ukjent far

Prins Harry snakker ut om ryktene angående Dianas tidligere elsker.

EKTE FAR: I flere år har det gått rykter om at Diana sin gamle elsker James Hewitt er prins Harry sin ekte far. Foto: Chris Youngs
EKTE FAR: I flere år har det gått rykter om at Diana sin gamle elsker James Hewitt er prins Harry sin ekte far. Foto: Chris Youngs Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at prins Harry (38) sin selvbiografi «Spare» er populær for tiden. Ifølge E! News skriver han i boken om ryktene rundt hvem hans egentlig far er.

I mange år har det vært mistanker om at prinsesse Diana sin tidligere elskerJames Hewitt (64) er prins Harry sin egentlige far. Harry forteller i boken at Kong Charles (74) pleide å le av anklagene.

- Ikke en morsom vits

I følge NBC News forteller prinsen at Charles pleide å fortelle en del historier. Han skal blant annet pleid å ha det gøy med å spørre:

- Hvem vet om jeg egentlig er din ekte far? Kanskje din ekte far er i Broadmoor, min kjære gutt!

«Det var ikke en morsom vits med tanke på ryktene på den tiden, som sa at min ekte far var en av min mor sine tidligere elskere: James Hewitt», skriver Harry.

MYE: Se og hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener prins Harry deler for mye i boka "Spare". Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Sadisme

James Hewitt er en tidligere britisk offiser, som ble populær i media på slutten av 90-tallet da han hadde en romantisk affære med Diana.

En av grunnene til at ryktene rundt prins Harrys far startet, var på grunn av Hewitt sitt flammende røde hår. En annen årsak var sadisme, skriver Harry i boken, ifølge E! News.

JAMES HEWITT: Bilde av James Hewitt. Foto: David Crump/Daily Mail/REX/NTB
JAMES HEWITT: Bilde av James Hewitt. Foto: David Crump/Daily Mail/REX/NTB Vis mer

«Tabloid-lesere var henryktet over at det yngre barnet til prins Charles ikke var barnet til prins Charles. De kunne ikke få nok av denne 'vitsen', av en eller annen grunn. Kanskje det fikk dem til å føle seg bedre med livene sine at livet til en ung prins var noe å le av».

Fakta på bordet

Harry satte imidlertid fakta på bordet, og skrev en påminnelse til seg selv der det sto:

«Glem ikke at moren din ikke møtte Hewitt før lenge etter du ble født, historien var bare for god til at media lot den gå».

AVSLØRINGER: Prins Harry slipper sin selvbiografi «Spare». Der kommer det flere avsløringer. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

James Hewitt benektet også ryktene i 2017, ifølge E! News, og mente at ryktene bare fortsatte som et salgstriks i mediene.

- Det er nok verst for han, stakkars kar, la Hewitt til.

LES OGSÅ: Hylles av prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer