Hertuginne Meghans advokat i høringen:

- Svært villedende og uærlig

Retten har avslørt korrespondanse mellom Meghans far og hertugparet i Meghans kamp mot Associated Newspapers.

PRIVATE MELDINGER: I forbildelse med høringen i hertuginne Meghans søksmål mot Associated Newspapers har det kommet frem private meldinger mellom hertugparet og Meghans far, Thomas Markle. Foto: NTB scanpix
PRIVATE MELDINGER: I forbildelse med høringen i hertuginne Meghans søksmål mot Associated Newspapers har det kommet frem private meldinger mellom hertugparet og Meghans far, Thomas Markle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag, fredag 24. april, er dagen for den første høringen i hertuginne Meghans (38) sak mot Associated Newspapers, som står bak publiseringen av avisen Mail on Sunday.

Det skriver Reuters.

Saken bunner i en lengre konflikt mellom hertugparet av Sussex og avisen, der en journalist blant annet i februar i fjor lekket detaljer fra en tydelig privat korrespondanse mellom hertuginnen og hennes far, Thomas Markle (75).

I forbindelse med søksmålet og dagens høring har flere medier, deriblant E! News, fått tilgang på rettsdokumentene - som blant annet inneholder private tekstmeldinger mellom hertugparet og Thomas Markle.

Harry tryglet svigerfaren

Meldingene det er snakk om skal ha blitt sendt til Meghans far både fra prins Harry (35) og hertuginnen selv i forkant av det storslåtte bryllupet deres i mai 2018. Han dukket som kjent ikke opp på datterens store dag, til tross for at han i utgangspunktet sto på gjestelisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer