Kronprinsesse Mette-Marit:

Superstjernen med påskehilsen til kronprinsparet

- Jeg vet ikke hva det betyr.

«UKJENT» VENNSKAP: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow er en nær venn av kronprinsparet, noe vi fikk bevis på i kveld - da hun kom med en offentlig hilsen til paret. Foto: Instagram / NTB scanpix
«UKJENT» VENNSKAP: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow er en nær venn av kronprinsparet, noe vi fikk bevis på i kveld - da hun kom med en offentlig hilsen til paret. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har allerede tatt påskeferie, mens andre venter med å reise til fjells eller å ta fri til de røde dagene inntar kalenderen neste uke. Vår egen kronprinsfamilie har allerede begynt sin ferie, noe kronprinsesse Mette-Marit (45) stolt kunne vise frem på Instagram søndag kveld.

Hun har lagt ut fem bilder fra påskefjellet, der samtlige familiemedlemmer kommer til syne. Kronprins Haakon (45), prinsesse Ingrid Alexandra (15) og prins Sverre Magnus (13) er alle å se på de koselige bildene, som fikk tusenvis av likerklikk få minutter etter at de ble lagt ut.

Kronprinsessen har 189 000 følgere på Instagram, så det er kanskje ikke så rart at mange også tar seg tid til å kommentere de hyggelige bildene. En av kommentarene skiller seg derimot ut.

Koselig hilsen

Under bildene har nemlig selveste Gwyneth Paltrow (46), skuespiller og gründer, bestemt seg for å ønske kronprinsfamilien en god påske.

Paltrow skriver følgende:

«Jeg vet ikke hva det som står betyr, men dere ser fantastisk lykkelige ut og jeg sender dere all min kjærlighet».

Kommentaren ble raskt den mest populære i kommentarfeltet, og kronprinsessen har til og med svart skuespillervenninnen sin.

KOS: Gwyneth og Mette-Marit har en hyggelig tone i kommentarfeltet under kronprinsessens bilde. Foto: Skjermdump
KOS: Gwyneth og Mette-Marit har en hyggelig tone i kommentarfeltet under kronprinsessens bilde. Foto: Skjermdump Vis mer

«Sender deg en stor klem fra Norge», skriver hun, etterfulgt av en hjerteemoji.

Den hyggelige påskehilsenen kan komme overraskende på mange, men ifølge Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, har de to blondinene vært venninner i mange år.

Nære venner

- Mette-Marit og Haakon ble kjent med Gwyneth Paltrow da de bodde i London. Det var de greske kongelige som introduserte kronprinsparet for eliten i London. Mette-Marit og Gwyneth ble raskt venninner, og de to familiene har besøkt hverandre både i Norge og USA. Mette-Marit har både vært på Madonna-konsert og moteshow med Hollywood-stjernen, forteller han, og fortsetter:

- Da Gwyneths eksmann Chris Martin og Coldplay hadde konsert på Sentrum Scene for noen år tilbake, var selvsagt Mette-Marit og noen venninner på plass for å høre på Chris. Gwyneth var også til stede i Oslo, sier han.

Mette-Marit og Gwyneth har også kommentert hverandres instagram-innlegg tidligere. Kronprinsessen har også en hemmelig profil som hun ofte bruker når hun kommenterer.

- Ettersom Gwyneth var så raskt ute med å kommentere Mette-Marits innlegg, har hun nok garantert varsling på, tøyser Stavseng.

Påske i Uvdal

Kronprinsfamilien har mange berømte venner, noe som ikke er så rart, med tanke på alle arrangementene de er på. Kronprinsessen følger «bare» 494 kontoer på Instagram, men blant dem finner vi et knippe celebriteter - deriblant Paltrow og Coldplay.

Hun følger også blant andre artistene Nick Cave og PJ Harvey, Mark Zuckerberg, Miranda Kerr og Leonardo DiCaprio.

Påsken bruker de derimot bare med familien og de nærmeste. Kronprinsparet pleier ofte å reise bort til sørlige strøk i påskehøytiden, men i år ser det ut som de kongelige nyter norsk påske i Uvdal, hvor de har hytte.

-Det er ekstra hyggelig å se at kronprinsesse Mette-Marit er på beina igjen. Mette-Marit har holdt en lav profil siden nyttår, og knapt vært på jobb. Like før påske dukket hun uventet opp sammen med Haakon på et miljøarrangement i Oslo. Det er derfor godt å se at hun stråler i skiløypa, mener Stavseng.

LES OGSÅ: Slik ser kjendisdatteren ut i dag: - Fantastisk flott

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer