Bella Hadid:

Supermodellen koste seg på stranden med mystisk mann

Bella Hadid kobles til ny flørt.

NY KJÆRESTE? Bella Hadid og en mystisk mann koste seg på stranden i Malibu tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE? Bella Hadid og en mystisk mann koste seg på stranden i Malibu tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har Bella Hadid (21) i likhet med sin storesøster Gigi Hadid (23) blitt en av de hotteste innenfor modellbransjen. Det er derfor ikke rart at mange interesserer seg for hva den 21 år gamle supermodellen vier tiden sin til.

På sin Instagram-profil har Bella svimlende 19 millioner følgere, og hun høster stadig tusenvis av likerklikk på innleggene sine.

Den siste tiden har det imidlertid vært stille når det gjelder ett spesifikt tema i 21-åringens liv, nemlig kjærlighet.

Tidligere har hun vært sammen med The Weeknd (28), hvis egentlig navn er Abel Tesfaya, men paret skilte lag etter halvannet år i fjor.

Nå kan det derimot se ut til at Bella har kommet seg videre siden bruddet. Tidligere denne måneden ble hun nemlig observert på stranden i Malibu med en mystisk mann.

Det er foreløpig ikke kjent hvem han er, men på flere bilder ser det ut til at både de to turtelduene, og det som kan se ut til å være venner av dem, koser seg på stranden.

GOD STEMNING: Bella ser ut til å stortrives i lag med den mystiske mannen. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Bella ser ut til å stortrives i lag med den mystiske mannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd

Bella har vernet godt om privatlivet sitt siden bruddet fra The Weeknd. Først drøye fire måneder etter bruddet fortalte supermodellen for første gang om det mye omtalte bruddet.

- Det var mitt første brudd. Og så offentlig. Som en utenforstående mener man kanskje at jeg taklet det bra, men det er alltid i hjertet ditt og du kommer alltid til å føle det tungt. Det kommer til å være vanskelig en stund, sa modellen til Teen Vogue.

- Kjærlighet gjør vondt, men man må komme seg gjennom det. Jeg kommer alltid til å respektere og elske han. Noen ganger vil det være trist eller ha lyst til å håndtere det annerledes, men på slutten av dagen vil man vel aldri brenne en bro man har kjempet for å bygge, fortsatte hun.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Operasjonsrykter

Den vakre brunetten har blitt en stjerne på motehimmelen, og når man blir rik, berømt og populær blant annet på grunn av hvordan man ser ut, må man dessverre ofte stålsette seg mot rykter og negative kommentarer.

Den unge supermodellen valgte tidligere i sommer å besvare ryktene om at hun har lagt seg under kniven for å endre på utseendet sitt, for første gang, ifølge Harper's Bazaar.

Det var i et intervju med motemagasinet InStyle at Bella kom direkte inn på spekulasjonene om at hun har latt seg operere - eller endret utseendet sitt på andre måter - de siste årene.

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American music awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer

- Folk tror at jeg har tatt masse kirurgi eller gjort ditt eller datt. Vet du hva? Vi kan ta en skanning av fjeset mitt, kjære, sa 21-åringen, og fortsatte:

- Jeg er redd for å ta fillere i leppene mine. Jeg har ikke lyst til å ødelegge ansiktet mitt.

Blant annet nettstedet Radaronline har tidligere nærmest fastslått at Bella har tatt en rekke kosmetiske og kirurgiske inngrep, etter å ha forhørt seg med to ulike plastiske kirurger.

- Ansiktet hennes hadde en rund form, men fremstår nå som mer definert. Dette kan til en viss grad skyldes at hun er blitt eldre, samt noe vekttap. Likevel, det er sannsynlig at hun har fått noe kirurgisk hjelp, sa Dr. Matthew Schulman til nettstedet høsten 2017.

LES OGSÅ: Slik avkrefter de bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer