Prins Harry og prins William:

- Suksessen og Hollywood har gått til hodet på ham

Prins William skal angivelig mene at Hollywood har endret lillebroren.

KJØLIG: Forholdet mellom prins Harry og prins William skal ikke ha bedret seg. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
KJØLIG: Forholdet mellom prins Harry og prins William skal ikke ha bedret seg. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått en måned siden prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) intervju med Oprah Winfrey (67) skapte oppstandelse verden over. Reaksjonene lot naturligvis ikke vente på seg - og intervjuet blir fremdeles omtalt til stadighet.

I kjølvannet av en rekke anklager rettet mot det britiske kongehuset - og en prins Harry som knapt svarte på spørsmål vedrørende sin storebror prins William (38) - har flere lurt på hva ståa mellom prinsebrødrene nå vil bli, etter flere år med et forhold som blir omtalt som «kjølig».

I midten av mars ble det kjent at de to har snakket sammen over telefon etter intervjuet, men at samtalen «ikke var produktiv». Ifølge Us Weekly skal samtalen heller ikke ha bidratt til et bedre brødreforhold.

Tatt av berømmelsen

En kilde hevder nemlig overfor magasinet at prins William ikke føler prins Harry er den samme, etter at han i fjor flyttet til California for et roligere liv utenfor kongelige plikter.

- William føler at Harry han blitt for stor for sine egne sko etter at han flyttet til California. At suksessen og Hollywood har gått i hodet på han, sier kilden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer