Prins Harry og prins William:

- Suksessen og Hollywood har gått til hodet på ham

Prins William skal angivelig mene at Hollywood har endret lillebroren.

KJØLIG: Forholdet mellom prins Harry og prins William skal ikke ha bedret seg. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
KJØLIG: Forholdet mellom prins Harry og prins William skal ikke ha bedret seg. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått en måned siden prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) intervju med Oprah Winfrey (67) skapte oppstandelse verden over. Reaksjonene lot naturligvis ikke vente på seg - og intervjuet blir fremdeles omtalt til stadighet.

I kjølvannet av en rekke anklager rettet mot det britiske kongehuset - og en prins Harry som knapt svarte på spørsmål vedrørende sin storebror prins William (38) - har flere lurt på hva ståa mellom prinsebrødrene nå vil bli, etter flere år med et forhold som blir omtalt som «kjølig».

I midten av mars ble det kjent at de to har snakket sammen over telefon etter intervjuet, men at samtalen «ikke var produktiv». Ifølge Us Weekly skal samtalen heller ikke ha bidratt til et bedre brødreforhold.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Tatt av berømmelsen

En kilde hevder nemlig overfor magasinet at prins William ikke føler prins Harry er den samme, etter at han i fjor flyttet til California for et roligere liv utenfor kongelige plikter.

- William føler at Harry han blitt for stor for sine egne sko etter at han flyttet til California. At suksessen og Hollywood har gått i hodet på han, sier kilden.

Prins William skal ifølge kilden ha anklaget lillebroren for å bortprioritere familien til fordel for berømmelse. Kilden mener heller ikke at samtalen bidro til en bedre relasjon.

- Samtalen Harry og William hadde etter intervjuet endte ikke godt.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Endret seg

At prins Harry har endret seg er ikke prins William alene om å mene, hvis det skulle stemme.

Prins Harrys biografiforfatter Angelia Levin mente i fjor at han har fulgt etter hertuginnens California-oppførsel. Det skrev hun i en kommentarartikkel for Sunday Telegraph.

Mens hun skrev at hertuginnen «blomstrer» nå som hun er tilbake i solfylte California, har Harry ifølge Levin «blitt en skygge av prinsen hun en gang kjente».

«Han ville helt klart ikke vært den første mannen til å bli besatt av en vakker kvinne med en annen væremåte enn seg selv, for så å mildt sagt adoptere det til sin egen», skrev Levin, som la til at Harry tilsynelatende også aksepterer å bli satt i skyggen av Meghan.

Snakket med broren og faren

Gayle King (66), Oprahs mangeårige høyrehånd, avslørte til CBS-programmet «This Morning», gjengitt av The Sun, at hun snakket med hertugparet noen uker etter det omstridte intervjuet.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

På tidspunktet skal hertugparet ha vært i kontakt med både prins William og prins Charles (72). Ifølge King skal praten imidlertid ikke ha vært helt vellykket - i tråd med det Us Weekly nå blir fortalt.

- Det jeg ble fortalt var at de samtalene ikke var produktive. Men de er glade for at de i det minste startet en samtale, sa King i programmet.

Følte seg sviktet

Som nevnt er Oprah Winfrey-intervjuet godt omtalt - både før og etter det ble vist på tv-skjermene. Det er det mange grunner til.

Ikke bare er prins Harry og hertuginne Meghan offentlige personer, men det hører sjeldenheten til at så sentrale medlemmer av en kongefamilie går ut og kritiserer sitt eget kongehus på måten de gjorde i starten av mars.

Harry sa rett ut at han følte seg sviktet av sin egen far da han og Meghan bestemte seg for å trekke seg fra sine kongelige plikter i fjor vår. Prinsen hevdet i intervjuet at det var så ille at faren, Prins Charles, nektet svare da han ringte.

Samtidig bekreftet prins Harry det «alle» lurte på - relasjonen til prins William er ikke på sitt beste.

- Nå er forholdet vårt avstand, slo han fast overfor Winfrey, samtidig som han understreket at han fortsatt elsker broren.

LES OGSÅ: Skuespiller endrer navn etter årelang misforståelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer