DRAMATIKK: Mette-Marits stygge fall førte til at mye av Ukraina-besøket ble spolert. Men hun fikk møte barna i Kiev i en seremoni. Foto: SCANPIX
DRAMATIKK: Mette-Marits stygge fall førte til at mye av Ukraina-besøket ble spolert. Men hun fikk møte barna i Kiev i en seremoni. Foto: SCANPIXVis mer

Studiestarten utsatt igjen!

Mette-Marits sykmelding etter hjernerystelsen får konsekvenser for hennes studier ved BI...

SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (35) skulle egentlig startet studiene ved Handelshøyskolen BI i Oslo sist uke. Hun måtte imidlertid prioritere sin lenge planlagte tur til Ukraina - og dermed utsette studiestarten.

Deltidsstudiet "Ledelse, makt og mening" er lagt opp som flere konsentrerte samlinger frem mot jul - og den første samlingen startet i Oslo forrige mandag, samme dag som kronprinsessen skulle begynne sitt program i Kiev.

Mette-Marit skulle etter det seher.no forstår, isteden ta første samling sammen med studiegruppen ved BI i Bergen denne uken - og så ta andre samling i Oslo i november som planlagt.

Kronprinsessen er imidlertid nå sykmeldt i to uker - og ute av stand til å delta ved samlingen i Bergen.

- Jeg vet at kronprinsesse Mette-Marit har gledet seg lenge til å ta fatt på studiene. Hun er opptatt av å videreutvikle seg - og det er klart det er utgjort for henne at hun nå ikke får gjennomføre den første samlingen ved BI som planlagt, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland.

- Jeg er imidlertid sikker på at at BI og Slottet sammen finner en løsning slik at en Mette-Marit, når hun er friskmeldt, får anledning til å ta igjen det forsømte - og at hun vil være helt ajour når hun sammen med de andre studentene møter til annen samling i Oslo mandag 24. november.