<strong>SAMLER FAMILIEN:</strong> Kronprinsparet besøker nå Møre og Romsdal. Prins Sverre Magnus er med på turen, og snart kommer også Ingrid Alexandra.  Foto: NTB scanpix
SAMLER FAMILIEN: Kronprinsparet besøker nå Møre og Romsdal. Prins Sverre Magnus er med på turen, og snart kommer også Ingrid Alexandra. Foto: NTB scanpix Vis mer

Streikerammet prinsesse på vei til Geiranger

Prinsesse Ingrid Alexandra drar for å være sammen med mamma og pappa, etter at skolen ble tatt ut i streik.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På grunn av storstreiken i stat og kommune, er prinsesse Ingrid Alexandra på vei til Geiranger der mamma og pappa, kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon, nå er på fylkestur i Møre og Romsdal.

Ingrid Alexandra går på Jansløkka skole i Asker, som er en av skolene som er tatt ut i streiken torsdag. 

Fra før er prins Sverre Magnus på Kongeskipet Norge.

- Vi er veldig glade for å ha barna med oss. Det er veldig spesielt for oss, sier kronprinsesse Mette-Marit på et pressetreff i Geiranger.

Det er kjempestor interesse rundt turen, og det 68 akkrediterte pressefolk. Alle håper å få et glimt av prinsen og prinsessen på deler av programmet. 


Mellom 25.000 og 30.000 arbeidstakere er i streik fra torsdag morgen etter at forhandlingene for ansatte i stat og kommune brøt sammen. Unio, som organiserer lærere og førskolelærere, tar ut 8500 ansatte i 14 kommuner. En rekke skoler og barnehager holder stengt.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer