STERKE MENINGER: Ari Behn skapte i forrige uke store overskrifter da han avslørte at han ofte føler seg deprimert og at han ser på seg selv om en vanskelig ektemann.
STERKE MENINGER: Ari Behn skapte i forrige uke store overskrifter da han avslørte at han ofte føler seg deprimert og at han ser på seg selv om en vanskelig ektemann.Vis mer

Støtter Ari etter sjokk-intervju

- Han våger å stå i følelsene sine, sier mamma Marianne Behn.

SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louises ektemann Ari Behn (37) skapte i forrige uke store overskrifter da han i et intervju med månedsbladet Massivblant annet hevdet at han føler seg deprimert og at han er en vanskelig ektemann.

Nå får Ari støtte av mamma Marianne Behn (55).

I et eksklusivt intervju med Se og Hør tirsdag, hevder hun virkeligheten ikke er like dramatisk som sønnens sitater kan få den til å se ut som.

- Når du leser hele intervjuet i Massiv, er det selvfølgelig langt mer balansert enn når man bare sakser fra det, sier hun til bladet.

- Før eller siden blir jeg sparket ut hjemmefra. Det er antakeligvis langt verre for de som oppholder seg sammen med meg å ha meg gående hjemme, er et av Ari-utsagnene som har vakt størst oppsikt.

Marianne Behn synes imidlertid ikke Ari har gått for langt i sine uttalelser.


- Så klart jeg støtter min sønns rett til å uttrykke seg. Ari er en uredd, raus og varm person, som våger å stå i følelsene sine, sier hun til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Ari Behn får psykolog-ros


-