Pippa Middleton:

Storkoste seg på ferie med sønnen Arthur

Nøt late dager på øya St. Barts i Karibien.

PÅ FERIE: Her er Pippa Middleton avbildet sammen med lille Arthur, ektemannen James Matthews (i midten bak) og svigerbroren Spencer Matthews (t.h.). Foto: NTB scanpix
PÅ FERIE: Her er Pippa Middleton avbildet sammen med lille Arthur, ektemannen James Matthews (i midten bak) og svigerbroren Spencer Matthews (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I oktober ble Pippa Middleton (35) og ektemannen James Matthews (43) foreldre for første gang, da sønnen Arthur Michael William Matthews (2 md.) kom til verden.

Paret fikk det nye familiemedlemmet klokka to på to på ettermiddagen lokal tid, mandag 15. oktober. Den nyfødte gutten veide om lag 3,8 kilo.

Ferie med familien

Siden den gang har det vært få bilder å se av elleve uker gamle Arthur, men nylig ble familien på tre observert på gåtur på den karibiske øya St. Barts. Med på lufteturen var også broren til James, Spencer Matthews (30), ifølge Daily Mail.

Det er på denne øya flere av medlemmene i Middleton- og Matthews-familiene har oppholdt seg i juleferien.

Både Pippa, James, sønnen Arthur, Pippas mor Carole Middleton (63), lillebror James Middleton (31) og hans kjæreste, samt Spencer Matthews og hans kone Vogue Williams (33) nøt late dager sammen i ferieparadiset.

Pippa ble blant annet fotografert med det lille sjarmtrollet godt plassert i armene, og hun så svært komfortabel ut med håret utslått, ikledd blå jeans og en hvit bluse.

ROMANTISK GÅTUR: Pippa Middleton og James Matthews tok seg tid til å pleie kjærligheten under ferien. Foto: NTB scanpix
ROMANTISK GÅTUR: Pippa Middleton og James Matthews tok seg tid til å pleie kjærligheten under ferien. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hertuginne Kate (36) var ikke med på ferien, ettersom hun tilbrakte julehøytiden hjemme i England sammen med resten av den britiske kongefamilien.

De to britiske familiene skal, naturlig nok, ha kommet nærmere hverandre etter bryllupet mellom Pippa og James i mai 2017.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester onsdag, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer

Eier luksushotell

Svigerfamilien til Pippa eier for øvrig luksushotellet Eden Rock Resort på den solfylte ferieøya, og hotellet er et av de mest eksklusive i regionen.

Ifølge nettstedet flyttet foreldrene til James, David og Jane Matthews, til St. Barts i 1995 etter at de kjøpte hotellet av den lokale eventyreren Rémy de Haenen.

Hotellet ble rammet av orkanen Irma i 2017, og ble nødt til å renoveres etter de store skadene.

EDEN ROCK: Etter at orkanen Irma herjet i september 2017, var hotellet til familien Matthews nødt til å renoveres. Foto: NTB scanpix
EDEN ROCK: Etter at orkanen Irma herjet i september 2017, var hotellet til familien Matthews nødt til å renoveres. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet har stjerner som Elton John (71), Brad Pitt (55) og Leonardo DiCaprio (44) bodd på hotellet. En suite på Eden Rock kan koste opp mot 25 000 dollar per natt, eller rundt 220 000 norske kroner.

Avslørte graviditeten

Gravidryktene svirret rundt Pippa Middleton i lang tid før fødselen, men i slutten av mai gjestet hun og ektemannen French Open i Paris - hvor 35-åringen viste frem en mage mange tolket som en bekreftelse på at gravidryktene stemte.

Kort tid senere valgte Pippa selv å uttale seg om graviditeten - og således bekrefte den gledelige nyheten for offentligheten.

Bekreftelsen kom i en spalte hun skrev for den britiske publikasjonen Waitrose Weekend i starten av juni. Der skrev hun blant annet om trening under svangerskapet.

- Jeg var heldig som etter undersøkelsen i uke 12 ikke led av morgenkvalme. Det betydde at jeg kan bære fram barnet som normalt, skrev Pippa blant annet.

Dermed var hun mer heldig enn sin storesøster, hertuginne Kate, som har slitt med kraftig svangerskapskvalme i starten av alle sine svangerskap. Kate var blant annet nødt til å avlyse flere oppdrag da hun gikk gravid med prins Louis (8 md.) i 2017.

Strålte på bryllupsdagen

Det skal godt gjøres å toppe hertuginne Kate og prins Williams (36) bryllup i 2011, men i mai for snart to år siden forsøkte lillesøster Pippa seg på akkurat det.

Med en eksklusiv gjesteliste, flerfoldige fotografer og verdens øyne følgende med, giftet Pippa seg med hedgefond-forvalteren James i St. Marks-kirken i Englefield i England.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer Vis mer

Barna til prins William og hertuginne Kate var til stede, og lille George (5) hadde ansvaret med å bære ringene fram til alteret. Vesle prinsesse Charlotte (3) hadde rollen som brudepike.

STRÅLTE: Pippa Middleton var et eneste stort smil etter vielsen. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Pippa Middleton var et eneste stort smil etter vielsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pippa Middleton bar en nydelig hvit brudekjole av designeren Giles Deacon, og det ble lenge spekulert på hvor mye paret ville punge ut for det overdådige bryllupet.

Bryllupsfesten foregikk i et stort telt med glasstak, som rommet 350 personer.

Ifølge Bridebook, gjengitt av Harper Bazar, var det forventet at paret ville punge ut 720 000 kroner på lokalet alene. For selv om det er Pippas storesøster som er giftet inn i den britiske kongefamilien, ble bryllupet omtalt som rojalt.

FINT VÆR: Pippa kunne glede seg over solskinn på sin store dag. Foto: NTB Scanpix
FINT VÆR: Pippa kunne glede seg over solskinn på sin store dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet Bridebook regnet ut at den store dagen ville koste omkring 2,5 millioner kroner - noe som er 15 ganger så mye som et gjennomsnittlig britisk bryllup.

LES OGSÅ: Slik skjulte kongefamilien kronjuvelene fra nazistene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer