Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Stopper ikke før hun spontanaborterer

Chrissy Teigen mener presset rundt hertuginne Meghan er i drøyeste laget.

RASER: Chrissy Teigen tar hertuginne Meghan i forsvar og mener at den negative omtalen av henne må ta slutt. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
RASER: Chrissy Teigen tar hertuginne Meghan i forsvar og mener at den negative omtalen av henne må ta slutt. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Publisert

- Min største bekymring var at historien skulle gjenta seg, sier prins Harry (36) i en promo for det kommende Oprah-intervuet sammen med kona hertuginne Meghan (39).

Som kjent døde prinsens mor, prinsesse Diana, i en tragisk bilulykke i 1997, etter å ha blitt jaget av fotografer.

- Jeg er virkelig lettet og lykkelig over å sitte her og snakke med deg med kona mi ved min side. For jeg kan ikke forestille meg hva det må ha vært for henne (Diana journ.anm.) å gå gjennom denne prosessen alene for for mange år siden. Det har vært utrolig tøft for oss begge, men i det minste har vi hatt hverandre, sier Harry videre i klippet.

Etter at hertugparet av Sussex trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i fjor, var det ventet at oppmerksomheten rundt dem ville roe seg. Det kan man altså se langt etter.

Ved flere anledninger har Meghan blitt sammenlignet med ektemannens mor - spesielt mediekjøret som har vært rundt henne de siste åra.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

- Stopp for f***

I forbindelse med det kommende intervjuet har forholdet mellom Meghan og Harry og resten av den britiske kongefamilien tilsynelatende blitt iskaldt. Meghan har blitt beskyldt for mobbing på Kensington Palace, anklager Kongehuset nå skal undersøke nærmere.

I etterkant av de nye opplysningene har mange stjerner tatt til orde og forsvart hertuginnen. Blant dem er tv-profil og modell Chrissy Teigen (35).

«Denne Meghan Markle-dritten treffer meg for nært», skrev hun på Twitter fredag, og fortsatte:

«Disse menneskene vil ikke stoppe før hun spontanaborterer. Stopp for f***».

Ifølge Page Six er dette andre gang Teigen tar hertuginnen i forsvar. Det samme gjorde hun i november, kort tid etter å ha mistet sitt ufødte barn. Da fortalte nemlig Meghan åpenhjertig om at også hun hadde mistet sitt ufødte barn, som hun ventet med Harry.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Flere mente det var feil av henne å gå ut med dette, mens Teigen var blant stjernene som hyllet 39-åringen for åpenheten.

Meghan og Harry kunne i midten av februar dele den gledelige nyheten om at hertuginnen er gravid igjen, men nå frykter Teigen at 39-åringen skal miste sitt ufødte barn igjen.

- Sammenlignbar situasjon

Som nevnt har Meghan tidligere blitt sammenlignet med avdøde prinsesse Diana. Sistnevntes tidligere ansatte Patrick Jephson ser i likhet med Dianas sønn at historien kunne ha gjentatt seg, og hvordan kongefamilien ga henne en kald skulder etter skilsmissen med prins Charles.

- For 30 år siden var vi i en sammenlignbar situasjon hvor det slo sprekker i kongefamilien og det begynte å eskalere, sier han i et intervju med CNN.

- Det var mange ulykkelige mennesker involvert da, og jeg er ganske sikker på at det er mange ulykkelige personer involvert nå, fortsetter han, og legger til at i bunn og grunn dreier dette seg om en familiekrangel.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

Han forteller også at ståa innad i kongefamilien har fått enorm oppmerksomhet i pressen, men at det i utgangspunktet handler om ekte mennesker i smerte, og håper at det en dag vil bli en forsoning mellom familiemedlemmene.

Ansvaret for en eventuell forsoning mener han ligger hos de eldre medlemmene av familien, inkludert Harrys far.

LES OGSÅ: - Fikk ikke ei krone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer