Meghan Markles bror advarer prins Harry:

- Stopp bryllupet før det er for sent

Thomas Markle Jr. mener giftemålet vil være den største tabben i kongelig bryllupshistorie.

FYRER LØS: Meghan Markles halvbror advarer prins Harry mot å gifte seg med den tidligere «Suits»-skuespilleren i det som skal være et håndskrevet brev fra 51-årige Thomas Markle Jr. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scnpix
FYRER LØS: Meghan Markles halvbror advarer prins Harry mot å gifte seg med den tidligere «Suits»-skuespilleren i det som skal være et håndskrevet brev fra 51-årige Thomas Markle Jr. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scnpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I forkant av de aller fleste bryllup er det mye logistikk og en rekke detaljer som skal på plass, og stressnivået hos brudeparet er ofte mer enn middels høyt.

Det spørs hvorvidt prins Harry (33) og Meghan Markle (36) er særlig personlig involvert i forberedelsene til bryllupet sitt den 19. mai, men trolig har paret nok av stressfaktorer å forholde seg til.

Spesielt Meghan Markles frittalende og noe bitre familie har tilsynelatende bydd på mye hodebry de siste månedene, og nå har det virkelig toppet seg:

I et personlig brev fra Meghans halvbror, Thomas Markle Jr. (51), går han nemlig langt i å advare den britiske prinsen mot å gifte seg med «Suits»-skuespilleren.

SKEPTISK: Meghan Markles eldre halvbror, Thomas Markle Jr., går ut og advarer prins Harry mot søsteren i et brev, ifølge In Touch. Foto: Mega/ NTB scanpix
SKEPTISK: Meghan Markles eldre halvbror, Thomas Markle Jr., går ut og advarer prins Harry mot søsteren i et brev, ifølge In Touch. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer

Historisk stor tabbe

Det er nettstedet In Touch som har publisert brevet, og der er ikke Thomas Markle Jr. nådig i sine beskrivelser av den berømte halvsøsteren sin.

- Kjære prins Harry. Det er ikke for sent, Meghan Markle er åpenbart ikke rett kvinne for deg, begynner han brevet.

51-åringen, som ifølge Lad Bible ikke har sett halvsøsteren siden bestemorens begravelse i 2011, skriver videre at han mener prins Harry driter seg ut hvis han faktisk gifter seg med Meghan:

- Jo nærmere vi har kommet det kongelige bryllupet, er det blitt veldig tydelig at dette er den største tabben i kongelig bryllupshistorie.

MED FAMILIEN: En 19-årig Meghan Markle avbildet sammen med flere familiemedlemmer i 85-årsdagen til farmor Doris i Florida. F.v. Nick Markle, Fred Markle, Trish Gallup, pappa Thomas Markle, og David Markle. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MED FAMILIEN: En 19-årig Meghan Markle avbildet sammen med flere familiemedlemmer i 85-årsdagen til farmor Doris i Florida. F.v. Nick Markle, Fred Markle, Trish Gallup, pappa Thomas Markle, og David Markle. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Videre skriver broren at han tror prins Harry ikke klarer å se Meghan Markle for den hun virkelig er.

- Meghans forsøk på å spille rollen som prinsesse, som en under middels god Hollywood-skuespiller, begynner å bli oppbrukt, mener Thomas Markle Jr.

MED FAREN: Meghan Markle avbildet sammen med faren, Thomas Markle, før hun ble berømt og forlovet seg med prins Harry: Foto: Splash News/ NTB scanpix
MED FAREN: Meghan Markle avbildet sammen med faren, Thomas Markle, før hun ble berømt og forlovet seg med prins Harry: Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Stopp det før det er for sent

Den tidligere TV-stjernens halvbror beskriver 36-åringen i lite flatterende ordelag i brevet, og omtaler henne blant annet som overfladisk, kynisk og innbilsk.

Thomas Markle Jr. skriver også at hun kommer til å skjemme ut både prins Harry og arven til den britiske kongefamilien.

Meghans forsmådde bror, som nylig uttalte at han ikke har mottatt noen invitasjon til bryllupet, anklager også halvsøsteren for å ha utnyttet faren deres økonomisk:

- Hva slags person begynner med å bruke sin egen far til han går konkurs, så glemmer ham bort i Mexico uten penger, mest på grunn av all gjelden hennes, skriver Thomas Markle Jr., ifølge In Touch.

Han hevder at faren aldri vil komme seg på beina igjen økonomisk, etter å ha hjulpet datteren med penger slik at hun skulle komme seg opp og frem.

Halvbroren påpeker dessuten at selv ikke faren, som angivelig har ofret svært mye for datteren, heller ikke skal ha mottatt en invitasjon til sin egen datters bryllup.

- Du og kongefamilien bør sette en stopper for dette falske eventyrbryllupet før det er for sent, advarer han i brevet.

Ifølge People skal trolig faren til Meghan Markle delta i bryllupet.

Søsteren snudde

I skrivende stund har ikke Meghan Markle eller noen representanter for det britiske kongehuset kommentert påstandene fra Thomas Markle Jr.

Familien til den amerikanske skuespilleren har uansett skapt en lang rekke overskrifter de siste månedene.

Før jul gjestet prins Harry BBCs radioprogram «Today», hvor han blant annet avslørte detaljer rundt sin første julefeiring med forloveden:

- Hun har gjort en fantastisk jobb. Hun tilpasser seg raskt, og jeg antar at vi er familien hun aldri har hatt, sa prinsen.

Uttalelsen fra prins Harry fikk deretter Meghans halvsøster, Samantha Grant (53), til å se rødt.

- Vi har aldri vært uvenner, hun har bare vært for opptatt. Megs familie (vår familie) består av en søster, en bror, tanter, onkler, søskenbarn og selve limet i vår familie, vår fantastiske, hengivende far. Hun har alltid hatt denne familien ... Det at hun nå skal gifte seg, gjør den bare større, skrev hun blant annet på Twitter.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

I mars la Samantha Grant seg imidlertid flat i et intervju med den svenske avisen Expressen, og erklærte høylytt sin kjærlighet for halvsøsteren.

I avisintervjuet uttalte hun også at hun tror prins Harry bare ordla seg uheldig i BBC-intervjuet.

- Det hadde vært mer passende om han sa: «Hennes karriere har tatt henne til så mange forskjellige steder at hun på en god stund ikke har hatt noen familie», men han sa nok bare feil, sa Samantha Grant.

LES OGSÅ: - Vi har sett hverandre mer enn jeg hadde trodd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer