Prins William og Kate Middleton:

Stoler ikke på Harry og Meghan

Det skal være tillitsproblemer i den britiske kongefamilien.

FAMILIE: Prins William og Kate Middleton stoler ikke på Meghan Markle og prins Harry. Foto: Pa Photos / Anwer Hussein / NTB
FAMILIE: Prins William og Kate Middleton stoler ikke på Meghan Markle og prins Harry. Foto: Pa Photos / Anwer Hussein / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske kongefamilien skaper til stadighet overskrifter, og det har de siste årene vært mye å følge med på for dronning Elizabeth (96).

Særlig to av dronningens barnebarn, prins William (40) og broren prins Harry (37), har blitt populære ansikter i kjendispressen.

Deres mor, prinsesse Diana, sin biograf Andrew Marton sa i 2019 at brødrene hadde et svært nært søskenforhold.

- Ingen bortsett fra brødrene vet nøyaktig, ikke engang faren deres, hva som har foregått i deres hoder og hjerter de siste 20 årene, sa Marton til Royals Monthly, referert i US Magzine.

Nå virker det tilsynelatende som om forholdet ikke lenger er like nært.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vakte oppsikt. Video: CBS Vis mer

Tillitsproblemer

Kongehusekspert Katie Nicholl mener at det er tillitsproblemer mellom brødrene og konene deres.

Nicholl sier til ET at prins William og Kate, hvis egentlige navn er Catherine, Middleton (40) fremdeles har tillitsproblemer når det kommer til prins Harry og Meghan Markle (40), og det skal være det mye omtalte TV-intervjuet med Oprah Winfrey som ligger til grunn.

Sjokkerende utsagn om selvmordstanker, splid i familien, rasisme og dårlig behandling har skapt overskrifter verden rundt etter paret stilte til det over en time lange intervjuet i 2021.

Kongehuseksperten peker på at hertugen og hertuginnen av Cambridge ikke tok seg tid til å møte prins Harry og Meghan da de var i Storbritannia. Paret tok seg imidlertid tid til å møte andre medlemmer i kongefamilien under besøket.

Det ble knyttet store forventninger til det store intervjuet med prins Harry og Meghan Markle, som sendes i natt norsk tid. Se og Hørs kongehusekspert mener de bygger opp til krig. Vis mer

Redd de sier mer

Nicholl tror ikke at dette bare handler om en travel timeplan.

- Jeg vet at William og Kate er bekymret for at ting de sier eller gjør kan bli lekket i mediene. Så, derfor tror jeg at de virkelig må bevise at de kan stoles på.

I intervjuet med Winfrey fortalte blant annet hertuginne Meghan sin versjon av de påståtte ryktene som florerte i britiske tabloider på den tiden - nemlig at Meghan hadde fått svigersøster hertuginne Kate til å gråte før bryllupet til Meghan og Harry.

Meghan sa at ryktene ikke stemte, og hevdet at heller det motsatte - at Kate fikk henne til å gråte.

BEKYMRET FOR HUDFARGE: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vakte oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Noen dager før bryllupet var hun lei seg over noe med kjolene til blomsterpikene. Det fikk meg til å gråte. Det såret meg virkelig, sa hun videre.

Ifølge Meghan ba Kate henne om unnskyldning for hendelsen, og Meghan beskrev svigersøsteren som «en god person».

LES OGSÅ: Prins William: - Hvor kom manken fra?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer