Stjernespekket slottsfest

Harald Rønneberg, Åsne Seierstad og Harald Zwart var noen av kjendisene som var invitert i prinsesse Marthas 40-årsdag.

CELEBRE GJESTER: Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland og Harald Zwart og hans kone Veslemøy Zwart gledet seg til å tilbringe kvelden sammen med de kongelige på slottet. Foto: Stella Pictures
CELEBRE GJESTER: Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland og Harald Zwart og hans kone Veslemøy Zwart gledet seg til å tilbringe kvelden sammen med de kongelige på slottet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Landets kjendiser strømmet lørdag kveld til slottet, der det var duket til eksklusiv middag, for å feire Prinsesse Martha Louises førtiårsdag. Profilerte mennesker innen musikk, tv, film, kunst og politikk var blant de heldige på gjestelisten.

Nygifte Harald Rønneberg (38) ankom slottet sammen med kona Sølvi Haugland (38). På vei inn døren møtte han navnebroren Harald Zwart (46) og hans kone Veslemøy. Zwart gratulerte Rønneberg med bryllupet og parene gikk sammen inn til middagen. «Senkveld»-stjernen var antrukket i sort smoking og var i svært godt humør.

- Jeg tror det blir fantastisk morsomt, og hører at det blir trøkk her, sa han til pressen på veien inn.

Programlederen har kjent Martha siden hun lærte ham å ri, under et innslag til «Senkveld». Prinsessen og Ari var gjester, da Harald giftet seg i sommer. Rønneberg ville ikke avsløre hva han skulle overrekke prinsessen i bursdagsgave.

Martha Louise og ektemannen Ari Behn (38) har etter hvert blitt kjent for sin celebre omgangskrets og andre gjester som kunne nyte kvelden på slottet var kunstner Unni Askeland som for kvelden hadde nærings- og handelsminister Trond Giske som kavaler.

Gjestelisten innkluderte også  Åsne Seierstad, Magne Furuholmen, Hans- Erik Dyvik Husby, Per Sundnes, Jono El Grande, Anbjørg Sætre Håtun, Marianne Ulrichsen, Elin Tvedt og Jan Åge Fjørtoft. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit sa nei til Marthas 40-årsfest  

Se gjestene ankomme i videoen under.


[obj:media:10103]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer