KLINTE TIL: Harry koste seg riktig med kjæresten Chelsy mens konserten pågikk. Foto: AP/Scanpix
KLINTE TIL: Harry koste seg riktig med kjæresten Chelsy mens konserten pågikk. Foto: AP/ScanpixVis mer

Stjernene minnet Diana

... og prins Harry klinte til med sin Chelsy. Les alt om minnekonserten her.

SE BILDENE: Stjernene hedrer prinsesse DianaSE VIDEO: Høypunkter fra Diana-konserten


SEHER.NO: Søndag kveld samlet flere av verdens største og beste artister seg på Wembley Stadium i London for å hedre avdøde prinsesse Diana.

Arrangørene av minnekonserten var prinsene William (24) og Harry (22), og store navn som Nelly Furtado (28), Duran Duran, Natasha Bedingfield (26), mektige Elton John (60) og Take That var bare noen av dem som sto på scenen.

Mens konserten pågikk, så Harry sitt snitt til å kline til med et ordentlig munn-møter-munn med kjæresten Chelsy Davy (21). Dermed sørget han for å bevise at det er blondinen - og ikke den frekke kujenta - som er hans utkårede.


Han benyttet anledningen til å hilse militærkameratene sine i Irak.


- Jeg skulle ønsket jeg var der med dere. Jeg er lei meg for at jeg ikke kan. Til dere og alle ute på oppdrag: Vi vil begge at dere skal være trygge, sa han fra scenen.


Også Williams tidligere kjæreste Kate Middleton (25) var til stedet blant de 63.000 oppmøtte, noe som har ført til at ryktene igjen svirrer om at de to har funnet tilbake til hverandre.


Dermed er det kanskje over og ut for kjærlighetssøkende Joss Stone (20)?


Den eldste prinsen endte kvelden med å introdusere et av mammas favorittband, Duran Duran. Bandet spilte tre sanger, inkludert slageren "Rio". Sanger Simon Le Bon (39) dediserte sangen "Wild Boys" til prinsene, skriver People.


Konserten, som var en hyllest og markering av Dianas liv, ble sett av millioner av seere i mer enn 140 land.

Her kan du se bildene fra det enorme sceneshowet.