Kronprinsesse Victoria

Stjal stilen til Meghan

Kronprinsesse Victoria stilte i en av hertuginne Meghans favoritt-kreasjoner i kronprinsbryllupet i Jordan.

ROSA PÅ BALL: Kronprinsesse Victoria dukket opp i knallrosa på bryllupsfesten til kronprinsparet av Jordan. Foto: Robin Utrecht / Dana Press / NTB
ROSA PÅ BALL: Kronprinsesse Victoria dukket opp i knallrosa på bryllupsfesten til kronprinsparet av Jordan. Foto: Robin Utrecht / Dana Press / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag 1. juni var det duket for kongelig bryllup i Jordan. Kronprins Hussein (28) og Rajwa Khalid Alsein (29) ga hverandre sitt ja.

Blant vitnene til den høytidelige vielsen var en rekke kongelige gjester fra hele Europa, inkludert vår egen kronprins Haakon (49). Han kom uten følge av sin kjære kone, men hadde godt selskap av blant andre sine danske og svenske kolleger og gode venner.

Som alltid i kongelige bryllup, var det knyttet store forventninger til hva både bruden og gjestene skulle ha på seg - og stilprinsessene innfridde i kjent stil.

Blikkfang

En av dem som stjal oppmerksomheten denne gangen var svenske kronprinsesse Victoria (45). Hun hadde nemlig valgt en iøynefallende, knallrosa kjole fra Safiyaa til bryllupsfesten, og ble dermed et blikkfang blant mange duse kreasjoner.

«For en fantastisk farge til henne» og «Wow, hun ser fantastisk ut. Elsker den fargen på henne», er blant de mange positive kommentarene på innlegget om Victorias antrekk på Instagram-profilen @royalfashionpolice.

Flere sammenligner også den svenske kronprinsessen med hertuginne Meghan (41), og det er ikke uten grunn. Hun har nemlig brukt lik kjole tidligere - ikke bare en, men to ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer