Kronprinsesse Victoria:

Stjal showet

- Et blikkfang, mener Se og Hørs kongehusekspert.

VEKKER OPPSIKT: Mens kronprinsesse Victoria strålte, glimret prins Daniel med sitt fravær. Foto: Lise Åserud / NTB
VEKKER OPPSIKT: Mens kronprinsesse Victoria strålte, glimret prins Daniel med sitt fravær. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag var det duket for årets Polarpris-utdeling i Sverige.

I den anledning dukket medlemmer fra det svenske kongehuset opp på den røde løperen, og det var uten tvil en som stjal showet.

«Alle» blikk var rettet mot kronprinsesse Victoria (45), som strålte i svensk design, nærmere bestemt en neongul tyllkjole fra H&M. Prislappen skal være på rundt 4000 kroner.

- Wow!

Flere mener at kronprinsessen så fantastisk ut, og den svenske moteeksperten Lina Johansson ga 45-åringen fem av fem poeng for antrekket.

«Kronprinsesse Victoria bød virkelig på en gallalook vi sent vil glemme og var heller ikke sjenert når det kom til fargevalget (...) det kan ikke bli annet enn full pott», skriver Johansson i det svenske magasinet Damernas Värld.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel var vertskap for besøket det norske kronprinsparet hadde lagt til Stockholm. Første dag med besøk fikk en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør Vis mer

Også Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, er stor fan av Victorias antrekk.

- Wow, for et blikkfang av en kjole! Gult er kult heter det jo, og her må jeg si det passer bedre enn noen gang. Elsker når de kongelige velger litt mindre konservative klær, og det er jo denne kjolen i aller høyeste grad. Dessuten tommel opp for at hun velger svensk! sier Vagle.

Ikke første gang

Den svenske kronprinsessen er ikke fremmed for å skape overskrifter når det kommer til klesvalg. Under jubileumsfeiringen for kong Carl-Gustaf (77) tidligere i år skilte Victoria seg ut fra mengden.

Kronprinsessen valgte å kle seg i en kjole som nærmest så gjennomsiktig ut på overkroppen.

PYNTET: Kronprinsesse Victoria festkledd i en vågal kjole fra H&M. Foto: Pontus Lundahl / TT
PYNTET: Kronprinsesse Victoria festkledd i en vågal kjole fra H&M. Foto: Pontus Lundahl / TT Vis mer

Det var derimot en som glimret med sitt fravær under tirsdagens utdeling.

Ektemannen, prins Daniel (49), var nemlig ikke å se på den røde løperen. Prisutdelingen skal ha kollidert med et annet oppdrag. Ifølge Expressen var prinsen på Älvsjö-messa i Stockholm.

En video av Prinsesse Kate av Wales gikk viralt etter at hun viste noen imponerende bevegelser. Klipp: Tiktok/l0velycatherin. Video: Thea Hope Vis mer

LES OGSÅ: - Hun blir nok den siste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer