Stjal showet på kirkebakken

Prinsesse Ingrid Alexandra sjarmerte alle da julen skulle ringes inn. Se bildene!

HILSTE PENT: Prinsesse Ingrid Alexandra hilste voksent på prost Berit Øksnes i Asker kirke, da hun ankom julegudstjenesten sammen med kongeparet og resten av kronprinsfamilien lørdag. Foto: STELLA PICTURES
HILSTE PENT: Prinsesse Ingrid Alexandra hilste voksent på prost Berit Øksnes i Asker kirke, da hun ankom julegudstjenesten sammen med kongeparet og resten av kronprinsfamilien lørdag. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra kongefamiliens besøk i Asker kirke nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Både kongeparet og kronprinsfamilien var på plass i Asker kirke lørdag for å delta på den tradisjonelle julegudstjenesten.

Den som fikk mest oppmerksomhet utenfor kirken var imidlertid prinsesse Ingrid Alexandra (7), som både hilste voksent på presten og tok ansvar for å lede det kongelige følget inn i kirken.

Også kronprinsesse Mette-Marits mor, Marit Tjessem, og broren Espen Høiby var på plass under julegjudstjenesten.

Etter at julen var ringet inn var det også tid til en prat med bestemor, dronning Sonja, i bilen på vei til Skaugum, hvor kongeparet også skulle feire julaften.

Kanskje var det om hva hun trodde nissen hadde med i sekken senere på kvelden?...

Se flere bilder fra kongefamiliens besøk i Asker kirke nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørrer englenes hemmeligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer