Kronprinsesse Mary

Stjal showet i gjenbruk

Kronprinsesse Mary overrasket i omsydd kjole i kongelig bryllup.

OMSYDD: Kronprinsesse Mary stilte i omsydd kjole i kronprinsbryllupet i Jordan. Her ser vi kjolen slik den var første gang hun brukte den i kronprinsessebryllupet i Sverige for 13 år siden. Foto: Willi Schneider / REX / NTB
OMSYDD: Kronprinsesse Mary stilte i omsydd kjole i kronprinsbryllupet i Jordan. Her ser vi kjolen slik den var første gang hun brukte den i kronprinsessebryllupet i Sverige for 13 år siden. Foto: Willi Schneider / REX / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag 1. juni var det mye glitter og glamour i sikte i Jordans hovedstad Amman. Det var duket for kongelig bryllup mellom landets kronprins Hussein (28) og hans Rajwa Khalid Alsein (29), og kongelige fra inn- og utland strømmet til for å feire det lykkelige paret.

Kronprins Haakon (49) representerte den norske kongefamilien alene, men var likevel i godt selskap blant gode venner og kolleger. Blant andre sin egen forlover kronprins Frederik (55) og hans kronprinsesse Mary (51). Sistnevnte gjorde seg som vanlig bemerket når det kommer til antrekk.

Den danske kronprinsessen er en stildronning av rang, og havner ofte høyt opp på best kledd-lister. Denne gangen tok hun pusten fra de andre gjestene i en gresk gudinne-preget kjole fra danske Jesper Høvring.

Bryllupets best kledde

Superlativene hagler nærmest i sosiale medier. På Instagram-kontoen @royalfashionpolice kan man blant annet lese kommentarer som «Motedronningen» og «Bryllupets best kledde» i kommentarfeltet.

Den samme fan-kontoen kan også fortelle oss at dette slett ikke er en ny kjole. I deres innlegg om Marys antrekk kan vi se at den er blitt omsydd og fått nye glitrende detaljer siden sist den var i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer