Ingrid Alexandras konfirmasjon:

Stjal showet i dåpen. Avviser reprise

Pia Haraldsen (38) ble rikskjendis over natta etter Ingrid Alexandras dåp. Lørdag blir hun ikke å se i Slottskapellet.

MINNERIK OPPTREDEN: Mange husker nok Pia Haraldsens (38) rosa kjole under dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra i 2004. I morgen blir hun konfirmert, men etter alt å dømme vil konfirmasjonen foregå uten Haraldsens tilstedeværelse. Foto: NTB Scanpix
MINNERIK OPPTREDEN: Mange husker nok Pia Haraldsens (38) rosa kjole under dåpen til prinsesse Ingrid Alexandra i 2004. I morgen blir hun konfirmert, men etter alt å dømme vil konfirmasjonen foregå uten Haraldsens tilstedeværelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag 31. august er det duket for stor feiring når prinsesse Ingrid Alexandra (15) skal konfirmeres på tradisjonelt vis i Slottskapellet. Det er ventet en rekke celebre gjester fra inn- og utland i anledning den store dagen, og det er allerede kjent at blant andre Sveriges kronprinsesse Victoria (42) kommer til Oslo for å overvære prinsessas konfirmasjon.

Det er liten tvil om at prinsesse Ingrid Alexandra er på full fart inn i de voksnes rekker. En dag skal hun bli kronprinsesse - og deretter Norges dronning. Det har gått 15 år siden tronarvingen ble døpt i det samme kapellet på Slottet. Det skjedde 17. april 2004, og også den gang var gjestelista stjernespekket.

Overraskende nok skulle den heller ukjente 23-åringen Pia Haraldsen ende opp som dåpens store snakkis. Haraldsen fanget fotografenes oppmerksomhet på vei inn til kapellet, antrukket i en tettsittende, rosa kjole - med matchende smykke og sko. Fram til da hadde Haraldsen vært et fremmed fjes for det norske folk - men opptredenen sørget utvilsomt for at 38-åringen senere kunne kalle seg både kjendis og TV-profil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer