Prinsesse Caroline:

Steppet inn: - Har stått alene

Prins Albert har vært mye alene på grunn av konas sykdom. Da steppet en helt spesiell kvinne inn.

STOR STØTTE: Prins Albert har fått stor støtte under konas sykdomsfravær. Her med prinsesse Caroline i Monte Carlo i juli. Foto: VU/VILLARD/SIPA/Shutterstock/NTB
STOR STØTTE: Prins Albert har fått stor støtte under konas sykdomsfravær. Her med prinsesse Caroline i Monte Carlo i juli. Foto: VU/VILLARD/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

De siste månedene har det blitt skrevet mye om fyrstinne Charlene av Monaco (43), etter at hun har gjennomgått flere operasjoner.

Hun har som kjent vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika på grunn av alvorlig sykdom, og sammen med ektemannen fyrst Albert (63) har hun gått hardt ut mot rykter om at det dreier seg om ekteskapsproblemer.

Fyrstinnens sykdomsfravær har naturligvis gjort at hennes kongelige oppdrag har måttet vike, men nå viser det seg at fyrsteparet av Monaco har hatt en reddende engel oppi utfordringene.

STILLER OPP: Prinsesse Caroline sammen med fyrst Albert og Sharon Stone under Monte-Carlo Gala denne måneden. Foto: Valery Hache/AFP/NTB
STILLER OPP: Prinsesse Caroline sammen med fyrst Albert og Sharon Stone under Monte-Carlo Gala denne måneden. Foto: Valery Hache/AFP/NTB Vis mer

Alberts søster prinsesse Caroline (64) har nemlig steppet inn, og stått støtt ved brorens side på offisielle oppdrag, skriver Svensk Damtidning.

Søskenparet har stått ved hverandres side gjennom hele livet, og som barn av den avdøde Hollywood-stjernen Grace Kelly og fyrst Rainier har de delt opplevelser de færreste kan kjenne seg igjen i.

- Viktig støttespiller

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, forteller at prinsesse Caroline alltid har vært en viktig støttespiller for sin bror, og ikke minst gjennom den siste tøffe tiden.

Vis mer

- Hans kone har vært fraværende i månedsvis, og Albert har stått alene med både de offisielle oppdragene og på hjemmebane, sier Vagle, og fortsetter:

- Men heldigvis har storesøster steppet inn både som ledsager og barnevakt.

Havnet i rullestol

Albert og Charlene har nemlig de seks år gamle tvillingene Gabriella og Jacques. Det hele toppet seg trolig også for faren da førstnevnte barn tidligere denne måneden skadet seg og havnet i rullestol.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Da nyheten ble kjent delte Charlene bilder av barna sammen med nettopp tante prinsesse Caroline.

«Tilbringer tid med tanten sin, Hennes Kongelige Høyhet Caroline, og søskenbarna sine på det årlige hundeshowet», skrev fyrstinnen.

LES OGSÅ: Følger i pappas fotspor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer