Prinsesse Eugenie og Beatrice:

- Stepper inn for Harry og Meghan

Prinsessene Eugenie og Beatrice av York tar på seg kongelige oppgaver i hertugparets fravær.

STEPPER INN: Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice, prins Andrews døtre, får flere kongelige plikter. Foto: NTB Scanpix
STEPPER INN: Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice, prins Andrews døtre, får flere kongelige plikter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

En måned er gått siden hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) kunngjorde at de ville trekke seg fra sine kongelige plikter og leve et mer tilbaketrukket liv.

Paret fikk dronning Elizabeths (93) godkjennelse, og har tilbrakt den siste tiden i Canada. Hertugparet skal visstnok være på husjakt i Los Angeles for å tilbringe sommeren der, og er opptatt med helt andre ting enn å utføre oppdrag for dronningen.

- Prins Charles skeptisk

Det betyr naturligvis at pliktene faller på noen andre, og Daily Mail skriver at dronningen har bedt barnebarna, prinsesse Eugenie (29) og prinsesse Beatrice (31) av York om å steppe inn som erstattere.

Deres far, prins Andrew (59) trakk seg som kjent fra sine kongelige plikter etter stormen i fjor høst, i forbindelse med hans forhold til overgrepsdømte, avdøde Jeffrey Epstein.

- Hennes Majestet synes at hennes barnebarn skal delta under flere kongelige arrangementer og ta på seg flere plikter, sier en kilde ved det britiske kongehuset til avisen.

Daily Mail skriver imidlertid at prins Charles (71), som skal arve tronen etter dronningen, stiller seg kritisk til å ta i bruk brorens døtre i offisielle sammenhenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer