Stephanie fant ny elsker

Etter at halvt år i armene på en kelner ble prinsesse Stephanie vraket. Nå er hun på sjekker'n - igjen.

Princess Stephanie of Monaco attends to the closing ceremony of the 28th Monte-Carlo International Circus Festival in Monaco, Tuesday, Jan. 20, 2004. (AP Photo/Lionel Cironneau) Foto: AP
Princess Stephanie of Monaco attends to the closing ceremony of the 28th Monte-Carlo International Circus Festival in Monaco, Tuesday, Jan. 20, 2004. (AP Photo/Lionel Cironneau) Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mystisk ski-sjarmør...


Prinsesse Stephanie (41) av Monaco er på sjekker'n igjen. Denne gangen har hun kapret en mann i heiskøen på det populære skistedet Auron i De franske alper.


Auron er Stephanies faste skisted, et par timers kjøretur fra Monte Carlo. Hun har ofte brukt vinterferien til å skaffe seg ny elsker. Tidligere har hun forført barkeeperen Pierre Pinelli og skilærerne Boris Brun, Pierre Falchetto og Olivier Chosset i alpinbygda.


I hele sommer og høst var Stephanie sammen med den unge kelneren Matthieu. Like før jul dro de på ferie til Thailand - og det så ut til å være svært så romantisk. I tradisjonell Stephanie-stil var det tafsing og klining dagen lang - i alles påsyn. Stephanie håpet at forholdet skulle vare lenge, men da hun begynte å ymte om et fastere forhold fikk han kalde føtter. På selveste julaften sa han stopp, og slo opp.


Siden har Stephanie holdt en lav profil, og bare vist seg i offentlige sammenhenger i det lille fyrstedømmet. Men nå er kjærlighetssorgen slukket, og nye erobringer venter.


I Auron flørtet hun heftig med sin nye sjarmør. Han er foreløpig ukjent, men ser ut til å være et godt parti. Han har i allfall dyre skiklær og kule solbriller, og førsteinntrykket er jo viktig... Med gråstenk i den velfriserte luggen holdt han ømt om prinsessen, og de kysset også i alles påsyn på terrassen utenfor Stephanies faste "vannhull" midt i skibakken.


Fyrst Albert var også med på skiferien, og det er tydelig at han har tatt sin ville lillesøster inn i varmen. Tonen er ellers kjølig mellom Stephanie og storesøster Caroline (49).


Stephanie har vært gift to ganger før. Først med Daniel Ducruet, som hun fikk to barn med. Deretter med den unge akrobaten Adans Lopez Peres. I årene før, mellom og etter ekteskapene har hun hatt flere titalls kjærester, og fått et barn på si. Prinsessen har aldri innrømmet hvem som er far til lille Camille (7). Men det regnes som sannsynlig at det er livvakten Jean Raymond Gottlieb som fikk æren av å gjøre Stephanie til trebarnsmor.


Stephanie har med seg alle de tre barna til Auron. Både Louis (13), Pauline Grace (11) og Camille storkoser seg med mamma og hennes nye kjæreste!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer