Stengte Instagram-kontoen

Marius ble tvunget til å stenge Instagram-kontoen.

BOR HJEMME: Marius bor på Skaugum sammen med Haakon og Mette-Marit, og flere av Instagram-bildene er tatt med kronprinsparet tilstede. Foto: NTB SCANPIX
BOR HJEMME: Marius bor på Skaugum sammen med Haakon og Mette-Marit, og flere av Instagram-bildene er tatt med kronprinsparet tilstede. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Marius Borg (15) stengte tirsdag sin Instagram-konto etter at Slottets informasjonsavdeling ble kontaktet av avisen VG.

Kronprinsesse Mette-Marits (39) sønn Marius har i nærmere ett år delt uskyldige bilder fra sitt liv til følgere over hele verden. De private bildene han lastet opp på internett har vært til fritt skue for alle interesserte.

Bildene er blant annet tatt på ferieturer og hjemme på Skaugum og på slottet.

Marius har også delt et bilde av seg selv sammen med Rihanna, som han møtte backstage etter konserten i Oslo.

Eksperter avisen har snakket med kaller det en sikkerhetsskandale, ettersom også GPS-posisjoner er informasjon som også legges ut sammen med bildene. Dermed kan man legge sammen to og to - og finne ut hvor kronprinsfamilien oppholder seg utenom det offisielle programmet.

Flere eksperter VG snakket med kalte det en sikkerhetsskandale - og etter at VG tok kontakt med Slottet tirsdag kveld ble kontoen først gjort privat - så fjernet.

Terrorekspert Magnus Ranstorp mener politiet har sviktet i denne saken.

- Det er ikke Marius' feil. Det er politiet som har gjort en feilvurdering av sikkerheten, sier Ranstorp til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Haakon er et sex-symbol

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer