ARVER MAMMA: William arvet et betydelig millionbeløp fra sin mor da han ble 30 år - det samme vil også Harry gjøre. Nå får de også en rekke av prinsesse Dianas eiendeler, som garantert har stor personlig verdi for dem.  Foto: Stella Pictures
ARVER MAMMA: William arvet et betydelig millionbeløp fra sin mor da han ble 30 år - det samme vil også Harry gjøre. Nå får de også en rekke av prinsesse Dianas eiendeler, som garantert har stor personlig verdi for dem. Foto: Stella PicturesVis mer

Stenger Diana-museet - sønnene får alt

Harry og William får mammas personlige eiendeler 16 år etter hennes død.

SEOGHØR.NO: I august er det 16 år siden prinsesse Diana døde på tragisk vis i en bilulykke. Året etter åpnet hennes bror Charles Spencer en museum til minne om henne, hvor en rekke av hennes personlige eiendeler ble stilt ut.

Nå har imidletid broren bestemt seg for å stenge Diana-museet på Althorp i august til neste år, og ifølge Svensk Damtidning tilfaller tingene derfra prins William og prins Harry. Samlingen inneholder blant annet 28 av stilikonets vakre kjoler, to diadem, en rekke andre kostbare arvesmykker, fotografier, brev og filmer.

Det vites ikke hva prinsene vil gjøre med sin mors eiendeler, men det er ingen tvil om at mye av det har affeksjonsverdi for dem. Kanskje vil de også med tiden forære sine utvalgte kvinner noen av de dyrebare smykkene? Hertuginne Kates bærer som kjent allerede Dianas forlovelsesring.

William har snakket åpent om at han er lei seg for at moren aldri fikk møte hans kjære Kate.

- Mamma ville elsket Kate. Det er veldig trist at hun aldri fikk møtt min kone, sa prinsen i et intervju med amerikanske ABC NEWS.

Les også: Håper mamma blir stolt av meg