STÅR SAMMEN: Den svenske kongefamilien Daniel, Victoria, Madeleine, Silvia og Carl-Gustaf har hatt et tøft år, men onsdag kveld hadde alle funnet frem sine største smil. Foto: STELLA PICTURES
STÅR SAMMEN: Den svenske kongefamilien Daniel, Victoria, Madeleine, Silvia og Carl-Gustaf har hatt et tøft år, men onsdag kveld hadde alle funnet frem sine største smil. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Står sammen etter skandalene

På den svenske kongefamiliens første arbeidsdag sammen siden utro-avsløringene - var det Madde som stjal rampelyset.

Publisert
SEHER.NO: I går beviste kong Carl Gustaf og dronning Silvia at de fortsatt står sammen, på deres første offisiele arbeidsdag siden skandaleboken, melder BT.


Den svenske kongefamilien har hatt er begivenhetsrikt år. Med bryllupet mellom Daniel og Victoria, det tøffe bruddet mellom Madeleine og Jonas, og de seneste avsløringene om Carl Gustafs utroskap.


Den svenske kongefamilien stilte opp til fotografering sammen, i anledning den årlige festen for medlemmene av den svenske Riksdagssupén. Og alle hadde funnet frem sine største smil.


På tross av alle skriveriene om Carl Gustaf og Silvia, var det - som vanlig - Madeleine som stjal oppmerksomheten fra både far, mor og søsteren Victoria.

Prinsesse Madeleine er tilbake i Sverige, etter å ha hatt en lengre opphold i New York. Der har hun levd et mer eller mindre anonymt liv, siden bruddet med Jonas.

Til festen hadde den vakre prinsessen valgt en kroppsnær, sølvfarget kjole med dyp utringning.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dronning Silvia bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer