Prins Harry:

Står frem: - Jeg tok Harrys jomfrudom

Prins Harry skrev detaljert i selvbiografien om hvordan en eldre kvinne tok jomfrudommen hans.

UTLEVERENDE: Prins Harrys nye selvbiografi er svært utleverende, både eget privatliv og andres. Foto: NTB
UTLEVERENDE: Prins Harrys nye selvbiografi er svært utleverende, både eget privatliv og andres. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Sjokket har begynt å legge seg, etter at prins Harry (38) ga ut boken «Spare» tidligere i år. Selvbiografien inviterer leseren inn i prinsens hektiske liv de siste årene - men avslører også svært private, og tidvis intime, detaljer fra prinsens fortid.

I boken skriver han blant annet om det som skal ha vært første gang han hadde sex. Prinsen skriver ifølge Fox News at «hun likte hester, ganske mye, og behandlet meg ikke ulikt en ung hingst».

Hittil har man bare hatt spekulasjoner å gå etter hva gjelder denne kvinnens identitet. Nå kan det derimot se ut til at mystikken har lagt seg.

Hevder det var henne

I et stort intervju med den britiske tabloidavisen The Sun står nå en kvinne med navn Sasha Walpole (40) frem.

- Jeg er kvinnen som tok Harrys jomfrudom, sier hun til avisen.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om den påståtte slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

I «Spare» omtaler Harry det som en kjapp runde med en kvinne som var eldre enn ham selv. Walpole er to år eldre enn Harry.

Det er ikke bekreftet av prinsen selv at det er Walpole han sikter til. Likevel forteller hun i likhet med prins Harry at det var en kort seanse, og at hun sendte ham av gårde med et slag på rumpa - slik prins Harry også skriver i selvbiografien.

- En ting ledet til en annen, forteller Walpole, som hevder at de begge var påvirket av alkohol da det skjedde.

For utleverende

Reaksjonene etter bokutgivelsen har vært splittet - til tross for at boken satte verdensrekord for raskest solgte sakprosa gjennom tidene, ifølge Forbes.

Fortsett å se med Se & Hør Pluss

Kjøp tilgang fra 39,-

Har du allerede en bruker? Logg inn

Steg 1/3
Steg 1/3

Få tilgang til eksklusivt TV-innhold og artikler

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort

Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

HJEMME ALENE: I «Nødt eller sannhet» inviterer programleder Hasse Hope åtte forventningsfulle kjendiser «hjem» til seg. La flasken spinne, og den skamløse vinne! Vis mer

Men selv om interessen utvilsomt var der, mener flere at prinsen gir for mange detaljer til leserne. Også av sikkerhetsmessige grunner har det kommet reaksjoner.

Dai Davies, tidligere leder ved politiets avdeling for de kongeliges sikkerhet, har tidligere fortalt at enkelte av detaljene i boken avslører hvordan en rekke av kongehusets eiendommer ser ut på innsiden - og at det kan gjøre det vanskelig å beskytte de kongelige.

- Avsløringene gjør jobben med å beskytte ham, enten privat eller på annen måte, problematisk. Bare en tosk ville avslørt denne typen detaljer om de kongeliges eiendommer, sier Davies til Daily Telegraph.

LES OGSÅ: Full krangel om Lisa Marie Presleys arv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer