Bordell-skandalen:

Står frem: - Absurd

Avkrefter ryktene.

NEKTER: Patrick Sommerlath (t.h.) avkrefter ryktene som har versert den siste tiden. Foto: Shutterstock / NTB
NEKTER: Patrick Sommerlath (t.h.) avkrefter ryktene som har versert den siste tiden. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dronning Silvias tantebarn Patrick Sommerlath (52) står frem i den svenske prostitusjonsskandalen, som de seneste dagene har preget det svenske nyhetsbildet.

Sommerlath har inntil nå bare blitt omtalt som en venn eller en slektning av kongefamilien. 52-åringen har vært i politiets søkelys en overvåkning av en massasjesalong i Stockholm avslørte flere sexkjøp.

Genoveva Casanova bryter tausheten etter utroskapsryktene. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør. Vis mer

Ryktene om at det er nettopp Patrick som skal ha kjøpt sex, og senere gjemt seg på Drottningholm slott, har versert i flere dager.

Nå står han frem i Svensk Damtidning og nekter for at han har kjøpt sex.

- Er du skyldig i det du anklages for?

- Nei! Hele denne historien er absurd, sier han.

Han nekter også for at han har blitt tilbudt å kjøpe sex på massasjesalongen.

- Har du kjøpt sex noen gang?

- Aldri.

Sommerlath hevder også at det er løgn at han gjemte seg på Drottningholm. Det samme mener han om påstanden om at kongen og dronningen skal ha gjemt ham.

Kroppspråk-ekspert Judi James har studert det danske kronprinsparet etter utroskapsryktene. Video: Se og Hør, Nora Skavhaug. Vis mer

- Det er jo helt sykt (...) Det er jævlig og surrealistisk. At til og med politikere går ut og anklager dem for det er kritikkverdig. Hadde jeg forstårr at både politi og presse skulle legge ned så mye arbeid for et lovbrudd som bare fører til bøter, hadde jeg tatt en annen avgjørelse.

En av de som besøkte den aktuelle salongen er Sommerlath, som var der i november 2021. Han skal da ha sendt flere betalinger via Swish - som er svenskenes versjon av Vipps.

LES OGSÅ: - Forholdet kan ikke reddes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer