Prinsesse Ingrid Alexandra:

Stakk av med seieren

Prinsesse Ingrid Alexandras russebuss vant kjent russekåring.

FIKK PRIS: Ingrid Alexandra og resten av jentene ombord på russebussen Studio 23 kunne juble da bussen ble kåret til Årets Russedress-buss 2023. Foto: Kongehuset / NTB
FIKK PRIS: Ingrid Alexandra og resten av jentene ombord på russebussen Studio 23 kunne juble da bussen ble kåret til Årets Russedress-buss 2023. Foto: Kongehuset / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se og Hør har tidligere avslørt at prinsesse Ingrid Alexandra (19) er med på russebussen Studio 23, som tidligere gikk under dekknavnet Arriba, sammen med venninner fra Ullern.

Nå har russebussen vunnet en kjent russepris!

Prinsessen har så langt holdt en lav profil i forbindelse med russefeiringen. På et gruppebilde av gjengen på russebussen er Ingrid den eneste jenta på gruppebildet som sitter med ryggen til, fotografert med en genser over hodet, mens resten av venninnene har ansiktet vendt mot kamera.

Mye omtalt

Nylig delte Slottet bilder av Ingrid Alexandra i rød russedress, sammen med medruss fra Elvebakken VGS, hvor prinsessen går sisteåret.

Russebussen har tidligere fått stor oppmerksomhet, ettersom Andreas «Tix» Haukeland (30) gjorde comeback som russelåtprodusent for bussen. Artisten hadde egentlig tatt et oppgjør med fortiden som russelåtskriver:

«Mennesker er i utvikling gjennom et liv. Russelåtene har vært en betydelig del av min fortid. Men det er nettopp det er … Fortid», skrev artisten på Instagram.

Da han fikk spørsmål om å samarbeide med prinsesse Ingrid Alexandra og hennes buss gjorde han helomvending.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer