Sporty Mette-Marit tok helt av

Slik har du aldri før sett kronprinsessen.

SEOGHØR.NO: Det ble en svært aktiv start på uken for kronprinsesse Mette-Marit, som i besøkte Trivselsledere på Runni ungdomsskole på Årnes mandag formiddag.

I tillegg til å få en orientering om Trivselsleder, ble Mette-Marit også invitert til selv oppleve selv programmet handlet om. I skolegården var det satt opp en rekke stasjoner med aktiviteter, og kronprinsessen deltok på samtlige.

Mette-Marit fikk testet både ball- og frisbee-ferdighetene, samt spilt kuppespill og testet sin reaksjonsevne. Og den var upåklagelig, som videoen viser.

Den sporty kronprinsessen ga alt, og i spillet «Ballfangeren» imponerte hun med et mål. Kanskje var det de gamle volleyball-ferdighetene hun hentet fram igjen? Trivselslederne på skolen fikk åpenbart den kongelige gjesten til å trives!

- Ja, det gjorde jeg absolutt. Det var veldig gøy, sa en lattermild kronprinsessen på spørsmål fra Se og Hør om hun følte trivsel i skolegården i dag.

MISFORNØYD MED INNSATSEN: Kronprinsessen fortalte at hun synes alle aktivitene var morsomme, men presiserte at hun ikke gjorde det så bra i kubbespill. Foto: Henning Jensen
MISFORNØYD MED INNSATSEN: Kronprinsessen fortalte at hun synes alle aktivitene var morsomme, men presiserte at hun ikke gjorde det så bra i kubbespill. Foto: Henning Jensen Vis mer

Samarbeider med Kronprinsparets fond

Trivselsleder er Skandinavias største program for aktivitet og inkludering i barne-og ungdomsskolen. I mai inngikk programmet en treårig samarbeidsavtale med Kronprinsparets Fond, hvor målet er å styrke satsingen i ungdomsskolen.

- Vi har lyst til at enda flere ungdommer skal bygge vennskap, samt være inkluderende og aktive i skolegården på forskjellige måter, og da ser vi at Kronprinsparets Fond og deres prosjekter kan være svært gode partnere fot oss i dette arbeidet, sa gründer og leder i Trivselsleder, Kjartan Eide, da samarbeidet ble lansert.

LES OGSÅ: Hør spørsmålet som fikk Sonja til å le