Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Spørs om Meghan blir med i bryllupet

Usikkert om Meghan ønsker å møte opp når Harrys eks-kjæreste gifter seg.

INVITERT: Harrys to ekser møtte opp i bryllupet hans i fjor. Nå inviteres hertugparet visstnok i bryllupet til Cressida Bonas (ytterst t.v.). Foto: NTB Scanpix
INVITERT: Harrys to ekser møtte opp i bryllupet hans i fjor. Nå inviteres hertugparet visstnok i bryllupet til Cressida Bonas (ytterst t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da prins Harry (34) og hertuginne Meghan (38) giftet seg 19. mai i fjor var det stort fokus på den stjernespekkede gjestelisten.

Kongelige bryllup er kjent for lange gjestelister som både innholder medlemmer fra andre kongefamilier, gamle venner, store stjerner - og tidligere kjærester av paret.

Ved Harry og Meghans bryllup var derimot gjestelisten noe kortere enn tradisjonen. De sparte derimot ikke på invitasjonen av Harrys eks-kjærester, da både hans av-og-på kjæreste gjennom syv år, Chelsy Davy (33), dukket opp, og Cressida Bonas (30), som han datet fra 2012 til 2014.

Nå kan det se ut til at sistnevnte vil gjengjelde bryllupsinvitasjonen, skal vi tro The Sun og kongereporter Adam Helliker.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

- Harry og Meghan blir invitert

Forrige uke ble det kunngjort via Instagram at prins Harrys ekskjæreste Cressida Bonas har forlovet seg med sin nye kjæreste og navnebror av prinsen, Harry Wentworth-Stanley.

Ifølge Adam Helliker er hertugparet ventet å bli invitert i bryllupet, som angivelig finner sted neste år.

Prins Harry kommer «definitivt til å dra i bryllupet» i følge Helliker, men det er derimot mer usikkerhet rundt om hertuginnen blir med.

INVITERT: Cressida møtte i bryllupet til Harry og Meghan. Foto: NTB Scanpix
INVITERT: Cressida møtte i bryllupet til Harry og Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Harry og Cressie har en god tone, Meghan må bli kjent med henne og det er forventet at de takker ja til invitasjonen, sier en kilde til the Sun.

Helliker mener imidlertid at hertuginne Meghan kanskje vil være skeptisk til å bli med i bryllupet. Dette fordi hun visstnok føler seg utilpass rundt ektemannens ekskjærester.

- Det var Meghan som sørget for at Chelsy (Davy, prins Harrys første kjærlighet, journ.anm.) ikke stod på gjestelisten til festen etter vielsen deres. Dette var en veldig tydelig utelatelse siden mange av Harry og Chelsys felles venner fra gamledager var invitert til festen på Frogmore House, sier han til The Sun.

Vanskelig forhold

I tiden før prinsebryllupet var det flere som mente at prins Harry ikke kom til å invitere Cressida. Forholdet deres skal visstnok ikke ha vært så bra etter bruddet i 2014, og hun trivdes ikke i skyggen av prinsen.

Cressida er selv skuespiller, og ville at folk skulle kjenne henne for den hun er. Hun liker ikke å bli omtalt som «Harrys eks», slik hun ofte ble - og blir - omtalt som.

Til tross for et forhold som Cressida selv opplevde som vanskelig, da hun ikke taklet all oppmerksomheten det å date prins Harry medførte, har hun aldri avslørt detaljer rundt det to år lange forholdet til pressen.

DATET: Prins Harry og Cressida Bonas datet i to år. Alle ventet da på en forlovelse. Foto: NTB Scanpix
DATET: Prins Harry og Cressida Bonas datet i to år. Alle ventet da på en forlovelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For et par år siden uttalte hun likevel at stempelet som «Harrys eks» har vært vanskelig å svelge. Det gjorde hun da hun i 2017 gjestet hun radioprogrammet «Woman's Hour» på BBC i anledning en ny rolle i stykket «Mrs. Orwell». Stykket tar for seg historien til en kvinne som giftet seg med en kjent mann, og det var i den forbindelse spørsmålet om hennes egen erfaring dukket opp.

- Ja, det er det som er tingen med å bli satt i en bås. Spesielt i dette landet. Jeg føler folk er veldig raske med å sette deg i en boks, sa hun den gang, ifølge People.

- Det er utrolig frustrerende, spesielt i den bransjen jeg er i, men du vet, det er sånn det er. Det handler om å ta et standpunkt, og bare si «Nei, dette er den jeg er, og det jeg har lyst til å gjøre».

BRYLLUP: Flere kjendiser er invitert til bryllupet til prins Harry og Meghan Markle. Oprah Winfrey og Beckham-familien er blant flere store navn på gjestelista. Video: AP Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er jo så dårlig på dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer