Fyrstinne Charlene:

- «Sporløst» forsvunnet

Charlene av Monaco har ikke vært å se offentlig siden hun ble syk i Sør-Afrika for en måned siden.

SØKK VEKK: Fyrstinne Charlene har ikke vært å se offentlig på over en måned. Her med ektemannen fyrst Albert i 2020. Foto: People Picture / Splash News / NTB
SØKK VEKK: Fyrstinne Charlene har ikke vært å se offentlig på over en måned. Her med ektemannen fyrst Albert i 2020. Foto: People Picture / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

21. mai opplyste fyrstepalasset i Monaco at fyrstinne Charlene (43) hadde blitt syk under en reise til Sør-Afrika. Den populære fyrstinnen - som selv er fra landet - fikk en infeksjon i øre, nese og hals, noe som gjorde at hun måtte usette hjemreisen til Monaco.

Hun skulle opprinnelig ha vært til stede under det tradisjonsrike Formel 1-løpet Monaco Grand Prix sammen med ektemannen fyrst Albert (63), men slik ble det ikke.

Og siden den gang har ingen sett snurten av fyrstinnen.

Det melder blant andre Svensk Damtidning.

Charlene har ikke vært avbildet offentlig siden sykdomsbeskjeden kom for en måned siden, og det har heller ikke kommet noen oppdateringer fra fyrstepalasset om helsetilstanden hennes, eller informasjon om hvor hun nå befinner seg.

At hoffet holder tyst, gjør at spørsmålene om Charlene er mange - og svarene få.

Vis mer

Alene med barna

Fyrstinne Charlene besøkte det afrikanske kontinentet for å øke oppmerksomheten rundt beskyttelsen av neshorn. 43-åringen befant seg også i hjemlandet tidligere i vår, da hun overvar begravelsen til Goodwill Zwelithini, konge av Zulu-nasjonen.

43-åringen har med andre ord befunnet seg langt unna ektemannen og tvillingene Gabriella og Jaques (6) den siste tiden.

UTEN MAMMA: Fyrst Albert tok tvillingene med på museum i starten av juni. Foto: Splash News / NTB
UTEN MAMMA: Fyrst Albert tok tvillingene med på museum i starten av juni. Foto: Splash News / NTB Vis mer
RUGBYKAMP: Charlene var heller ikke å se da familien var på rugbykamp sist søndag. Foto: Abaca / Niviere David / NTB
RUGBYKAMP: Charlene var heller ikke å se da familien var på rugbykamp sist søndag. Foto: Abaca / Niviere David / NTB Vis mer

Fyrst Albert har de siste ukene blitt fotografert alene sammen med de to barna, blant annet på museum for marinevitenskap i starten av juni. Sist helg tok han også med tvillingene på en rugby-turnering i Monte Carlo.

Gabriella og Jaques hygget seg med søskenbarna Kaia Rose og Bodie under rugbykampen. De er barna til Charlenes bror Gareth Wittstock (41). Men Charlene selv glimret med sitt fravær.

Sist gang hun ble tatt bilde av, var under en viltekspedisjon i Sør-Afrika for en måned siden.

Ti års bryllupsdag

I dag 23. juni er det elleve år siden den olympiske svømmeren Charlene Wittstock forlovet seg med fyrst Albert. Bryllupet sto 1. juli året etter, noe som betyr at fyrsteparet kan feire ti års bryllupsdag om en ukes tid.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har grublet mye over hvor fyrstinne Charlene har vært den siste måneden.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

- Hun var i hjemlandet sitt for en tid tilbake, og ble under oppholdet sykmeldt på grunn av en infeksjon. Siden har hun vært «sporløst» forsvunnet, så vidt jeg har registrert. Jeg vil imidlertid tro at hun dukker opp igjen i forbindelse med fyrsteparets tiårs bryllupsdag neste uke. Hvis ikke er jeg sikker på hoffet vil kommentere det lange fraværet, sier Vagle.

Livet til svømmeren og læreren Charlene Wittstock ble snudd på hodet da hun falt for den 20 år eldre fyrsten. Da fyrsteparet giftet seg for snart ti år siden, hadde de allerede vært et par i flere år.

Bryllupet regnes fremdeles som et av de mest overdådige og dyreste kongelige bryllupene i historien.

Det storslåtte bryllupet fant sted over tre dager, og hadde en prislapp på rundt 70 millioner dollar, som tilsvarer om lag 607 millioner kroner. På gjestelisten fant man navn som nå avdøde motedesigner Karl Lagerfeld, modell Naomi Campbell og motedesigner Giorgio Armani.

I dag holder den luksuriøse kongefamilien til i fyrstepalasset i Monaco. Palasset ble i utgangspunktet bygget som et fort i 1162, men ble altså senere tatt i bruk av kongefamilien.

Så gjenstår det bare å se om fyrstinne Charlene dukker opp før den store dagen neste uke.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

LES OGSÅ: Märthas datter til EM

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer