Fyrstinne Charlene:

- «Sporløst» forsvunnet

Charlene av Monaco har ikke vært å se offentlig siden hun ble syk i Sør-Afrika for en måned siden.

SØKK VEKK: Fyrstinne Charlene har ikke vært å se offentlig på over en måned. Her med ektemannen fyrst Albert i 2020. Foto: People Picture / Splash News / NTB
SØKK VEKK: Fyrstinne Charlene har ikke vært å se offentlig på over en måned. Her med ektemannen fyrst Albert i 2020. Foto: People Picture / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

21. mai opplyste fyrstepalasset i Monaco at fyrstinne Charlene (43) hadde blitt syk under en reise til Sør-Afrika. Den populære fyrstinnen - som selv er fra landet - fikk en infeksjon i øre, nese og hals, noe som gjorde at hun måtte usette hjemreisen til Monaco.

Hun skulle opprinnelig ha vært til stede under det tradisjonsrike Formel 1-løpet Monaco Grand Prix sammen med ektemannen fyrst Albert (63), men slik ble det ikke.

Og siden den gang har ingen sett snurten av fyrstinnen.

Det melder blant andre Svensk Damtidning.

Charlene har ikke vært avbildet offentlig siden sykdomsbeskjeden kom for en måned siden, og det har heller ikke kommet noen oppdateringer fra fyrstepalasset om helsetilstanden hennes, eller informasjon om hvor hun nå befinner seg.

At hoffet holder tyst, gjør at spørsmålene om Charlene er mange - og svarene få.

Alene med barna

Fyrstinne Charlene besøkte det afrikanske kontinentet for å øke oppmerksomheten rundt beskyttelsen av neshorn. 43-åringen befant seg også i hjemlandet tidligere i vår, da hun overvar begravelsen til Goodwill Zwelithini, konge av Zulu-nasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer